Τσακίρης: «Αν τραβούσε άλλη ομάδα αυτά που τράβηξε ο Άρης, δεν θα υπήρχε»

Ο Δημήτρης Τσακίρης, φροντιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι η αιτία που όλοι πλέον στον Άρη γίνονται… οπαδοί της ομάδας!

Μιλώντας στο αφιέρωμα του ΑΣ Άρης για τα 107α γενέθλια του συλλόγου τόνισε πως “λένε ότι ο Μήτσος κάνει, ράνει… Εγώ σέβομαι τους πατεράδες που κρατήσαν τα παιδιά τους Αρειανάκια και αυτούς που έχουν χάσει δουλειές, δεν έκαναν οικογένειες για να τρέχουν για τον Άρη. Αυτούς τους έχω πιο πάνω από όλους! Τον Χρήστο τον Βλάχο, αυτό που κάνει στον ΑΣ δεν υπάρχει! Δεν υπάρχει ρε φίλε… Τρέχει και έχει μαζέψει 4.000 μέλη! Ποιος Δημήτρης Τσακίρης; Υπάρχουν πολλά άτομα παραπάνω…”.

Για όσα έχει ζήσει στον ποδοσφαιρικό Άρη σχολίασε: “Πάντα έχω την οπαδική ταυτότητα. Εγώ δεν ειμαι επαγγελματίας φρονιστής. Έχω το οπαδιλίκι μέσα μου, γι’ αυτό και αγχώνομαι και φωνάζω… Δούλευα 21 χρόνια σε εργοστάσιο. Έκλεισε το εργοστάσιο και έμεινα ένα χρόνο άνεργος και μετά βρήκα το όνειρο της ζωής μου”.

Ρωτήθηκε αν θα πήγαινε να εργαστεί σε άλλη ομάδα και απάντησε: “Τι μου λες τώρα; Είναι δυνατόν; Εγώ σου είπα είμαι οπαδός του Άρη”.

Για τους νέους παίκτες που έρχονται στον Άρη είπε: “Ξέρουν τα πάντα για τον Άρη! Τους τα μαθαίνω εγώ. Βλέπουν κι αυτοί, αλλά τους τα δείχνω. Τα ξέρουν όλα και μετά χαζεύουν από το γεμάτο Βικελίδης! Εδώ εμείς χαζέψαμε…”

Από τον Κόκε, τον Νέτο, τον Κάσο, τον Παυλίδη τον Μπάμπη, όλοι όσοι βοήθησαν. Δεν ξεχωρίζω κανένα. Θυμάμαι το διπλό στην Ατλέτικο και η νίκη με τον Καραϊσκάκη που ανεβήκαμε. Αν τραβούσε άλλη ομάδα αυτά που τράβηξε ο Άρης, δεν θα υπήρχε. Ο σύλλογος είναι καρδιά φίλε. Όλα αυτά είναι μια οικογένεια! Ταξιδεύουμε σε ένα λεωφορείο και όπου μας βγάλει”.

To Top