ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσακαλέρης: “Αξέχαστα τα χρόνια μου στον Άρη, ήθελα όσο τίποτα να φέρουμε το κύπελλο στον Λευκό Πύργο”

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη, Ευθύμης Τσακαλέρης ήταν παρών στο Σάββατο στο Παλέ και είδε τους κιτρινόμαυρους να πετυχαίνουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το ότι βρέθηκε στο γήπεδο για το Άρης-Λαύριο ανέφερε:

Κατάφερα μετά από καιρό να βρεθώ στο Αλεξάνδρειο, να δω την ομάδα στην οποία έπαιξα μπάσκετ κάποια χρόνια αλλά και πολλούς φίλους.

Για την εικόνα του Άρη:

Μου άρεσε ο Άρης, μου άρεσε επίσης πολύ ότι στηρίχθηκε σε πολλούς Έλληνες παίκτες όπως τον Τολιόπουλο που έκανε την διαφορά.

Για τον Μποχωρίδη που είχε συμπαίκτη στον Άρη, και τον ρόλο του “ηγέτη” που του ζητήθηκε να έχει:

Ο Λευτέρης είναι ένα παιδί που ήταν σε μια ομάδα που είχε πολύ χρόνο συμμετοχής, και βρέθηκε μετά σε ένα ρόστερ Ευρωλίγκας στο οποίο οι ισορροπίες ήταν διαφορετικές.

Από την στιγμή που ήρθε ξανά στον Άρη ήταν λογικό κάποιες φορές να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, δείχνει πάντως καλύτερος όσο περνάει ο καιρός.

Και ο ίδιος θέλει να πετύχει, και μην ξεχνάμε ότι είναι σε μια ομάδα που αγαπάει πάρα πολύ.

Για το τι θυμάται από τον Άρη, σε θετικής και αρνητικές στιγμές:

Στον Άρη έζησα τα δυο καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, μόνο που φοράς την φανέλα με τα δυο αστέρια είναι κάτι το εκπληκτικό.

Μου έχει μείνει σίγουρα ο ημιτελικός με τον Πανιώνιο, ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι και είχαμε πάρει τότε την πρόκριση.

Αυτό όμως που με…στεναχωρεί, που θα ήθελα παραπάνω από οτιδήποτε άλλο είναι να είχαμε πάρει το κύπελλο, άκουγα ιστορίες για τον Άρη και για παλιά και για τα χρόνια που ήταν στην Ευρωλίγκα και ήθελα να φέρουμε τον κόσμο στον Λευκό Πύργο και να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο.

Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας αλλά ήταν ένα παιχνίδι, όλα θα μπορούσαν να συμβούν.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου:

Μπάσκετ, πολύ μπάσκετ, είναι ένας προπονητής που ξέρει πολύ μπάσκετ και μας έμαθε πολύ μπάσκετ, και τον Μποχωρίδη και τον Βεζάνκοφ αυτός τους βελτίωσε πάρα πολύ.

Για το πέρασμα του από τον Ιπποκράτη Κω:

Ήταν πολύ ωραία στο νησί, και από άποψης ζωής αλλά και από την ομάδα, ήταν εκεί και ο Ασημακόπουλος με τον Χαρίση που ήμασταν μαζί και στον Άρη και ήταν πολύ ωραία η όλη συνεργασία.

Για το πρωτάθλημα του Κοσόβου στο οποίο βρέθηκε:

Είναι ακόμη αρκετά πίσω από την Ελλάδα, ειδικά στο κομμάτι της οργάνωσης, μακάρι όμως να δυναμώσουν και άλλα πρωταθλήματα.

Για την σημερινή του ομάδα, την Χαλκηδόνα:

Αποφάσισα να σταματήσω να είμαι…γυρολόγος, δέχθηκα μια πολύ σοβαρή πρόταση με μια πολύ σοβαρή προσέγγιση, και θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τους ανθρώπους της Χαλκηδόνας για αυτόν τον λόγο.

To Top