Τσακαλέρης: “Στο χέρι μας είναι να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας”

Απογοήτευση, σκυμμένα κεφάλια και καθόλου όρεξη για λόγια ήταν το σκηνικό που επικρατούσε στο Αλεξάνδρειο μετά τη λήξη του αγώνα. Η ήττα από τον Πανιώνιο αλλά προπάντων το πρόσωπο που έδειξαν οι κίτρινοι κόντρα στο συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου έφερε τον προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να επανέλθει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς της επόμενης εβδομάδας απέναντι στον Απόλλωνα. 

Κάτι τέτοιο υποστήριξε στις δηλώσεις του και ο Ευθύμης Τσακαλέρης ο οποίος τόνισε αρχικά: «Ξέραμε όλοι ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν κάναμε αυτά που μας είπαν οι προπονητές μας και γνωρίσαμε μια βαριά ήττα μέσα στο γήπεδο μας. Δουλεύουμε με τον κόουτς Αγγέλου περίπου τρεις εβδομάδες. Με τον καιρό θα παρουσιαστούμε πιο βελτιωμένοι. Στο χέρι μας είναι να δουλέψουμε πάνω στα λάθη που κάναμε σήμερα και να τα αποφύγουμε στην συνέχεια».

Ο 23χρονος φόργουορντ ήταν από τους παίκτες που έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ στο διάστημα που αγωνίστηκαν και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να δίνω ενέργεια στην ομάδα. Δυστυχώς σήμερα αυτή δεν ήταν αρκετή για να πάρουμε το ματς. Κοιτάμε την συνέχεια και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».

To Top