Τσαλδάρης, επιστροφή με… απαντήσεις!

Δημήτρης Τσαλδάρης, η επιστροφή. Ο Έλληνας γκαρντ πέρασε περισσότερο από έναν μήνα με τραυματισμούς, υποτροπές και απουσία από τους αγώνες της ομάδας, ίσως στην πιο κρίσιμη περίοδο. Αύριο επιστρέφει στην δράση απόλυτα υγιής, έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη, όσο δεν το έκανε στο υπόλοιπο της περιόδου.

Στις 24 Ιανουαρίου ο Τσαλδάρης αγωνίστηκε μόλις 10.13 στην ήττα του Άρη στο Ντόνετσκ με σκορ 81-74. Επέστρεψε στις 7 Φεβρουαρίου, ίσως βεβιασμένα, στον αγώνα με την Βιλερμπάν στην Λιόν, τον οποίο ο Άρης έχασε με 79-52. Υποτροπή στην θλάση με διάταση του δικέφαλου έδειξε η διάγνωση. Μετά από 39 μέρες ο Τσαλδάρης επιστρέφει αύριο στην αγωνιστική δράση απόλυτα υγιής. Στο περασμένο διάστημα αγωνίστηκε μόλις 25 λεπτά σε δύο παιχνίδια.

Δεν είναι αδιάφορος ο Έλληνας γκαρντ. Γνωρίζει πολύ καλά πως θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα και πριν τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να δείξει το καλό του πρόσωπο στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Δεν είναι υπερβολή αν υποστηρίξει κανείς ότι αυτός είναι ο παίκτης που έλειψε περισσότερο τον τελευταίο μήνα και όχι ο Ντομινίκ Τζέιμς. Το κενό του Αμερικανού καλύφθηκε – όχι απόλυτα – εν πολλοίς από την αγωνιστική άνοδο του Δημήτρη Βεργίνη, όμως η εμπειρία, το καθαρό μυαλό και η ηγετική ικανότητα του Τσαλδάρη έλειψαν από τους κίτρινους σε ιδιαίτερα κρίσιμα παιχνίδια, κυρίως στην Ελλάδα (Πανιώνιος στο Παλέ, Ίκαρος στην Αθήνα).

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top