ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσαλδάρης: “Επιστροφή σε ένα γήπεδο γεμάτο ιστορία σε κάθε γωνιά του… Σεβασμός, χαρά και τιμή”

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης επιστρέφει στο Αλεξάνδρειο ως αντίπαλος του Άρη με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του στο blog που ανέβασε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Όπως αναφέρει:

“Καλησπέρα σε όλους

Μπαίνουμε στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αυτή τη φορά πάμε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Σε ένα γήπεδο γεμάτο ιστορία σε κάθε γωνιά του,που μόνο σεβασμό νιώθεις με το που πατήσεις μέσα και που προσωπικά είχα τη χαρά και τη τιμή να ζήσω πολύ όμορφες και μεγάλες στιγμές φορώντας τη φανέλα του Άρη.

Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι αυτό το παιχνίδι ειδικά μετά τον αποκλεισμό του Άρη από το Basketball Champions League. Σίγουρα οι αρκετοί τραυματισμοί του αντιπάλου μας και το κατά πόσο θα παρουσιαστούν έτοιμοι, μεγαλώνουν τις όποιες πιθανότητες έχουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι περιμένουμε την αντίδραση τους και σε αυτή την αντίδραση εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε.

Οι λιγοστές κυρίως μαθηματικές ελπίδες μας, δε μας απογοητεύουν και παρόλο του ότι είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία προσπαθούμε καθημερινά για την ομαδική και ατομική βελτίωση μας. Στόχος μας είναι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε και κάνοντας αυτά που πρέπει να τεστάρουμε το επίπεδο μας.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι θα παίξουμε σε άδειες κερκίδες.

Καλό μπασκετικό Σαββατοκύριακο”.

To Top