Τσαλδάρης: «Ο Άρης σαν ένα… μωρό»!

Ρεβάνς για την ήττα του Άρη στο πρώτο που παιχνίδι που έγινε στο Αλεξάνδρειο θέλει ο Δημήτρης Τσαλδάρης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Νίμπουρκ, στη CEZ Arena.

Ο 31χρονος γκαρντ θεωρεί πως το παιχνίδι απέναντι στην τσέχικη ομάδα είναι ένα ακόμη τεστ, το οποίο θα προσπαθήσουν να περάσουν επιτυχώς οι κίτρινοι. «Είναι ένας κρίσιμος αγώνας που γίνεται ακόμη πιο σημαντικός μετά την ήττα της Νίμπουρκ μέσα στην έδρα της από τη Ρουντούπις. Αυτό το αποτέλεσμα έχει μπερδέψει την κατάσταση στον όμιλο. Για εμάς ο αγώνας με την Νίμπουρκ είναι ένα ακόμη τεστ για την ανοδική πορεία που διαγράφουμε στις τελευταίες μας αναμετρήσεις», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Έχουμε επίσης ένα επιπλέον κίνητρο μετά την ήττα μας στο Αλεξάνδρειο από την συγκεκριμένη ομάδα να θέλουμε να τους κερδίσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να πάρουμε την ρεβάνς».

Μιλώντας για την διαρκή πρόοδο της ομάδας, ο Τσαλδάρης την παρομοίασε με ένα… μωρό που μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου. «Σιγά, σιγά γινόμαστε άλλη ομάδα. Αλλάζουμε και μεταμορφωνόμαστε σαν ένα μωρό που όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει. Έτσι και η ομάδα μας κάθε βδομάδα γίνεται ολοένα και καλύτερη. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Νίμπουρκ θεωρώ ότι έχουμε παρουσιάσει μεγάλη διαφορά και έχουμε βελτιωθεί σημαντικά. Αυτό όμως δεν πρέπει να το λέμε μόνο στα λόγια, αλλά πρέπει να το δείξουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!  

To Top