slideshow-1

Τσαλταμπάσης: «Έγινα Άρης λόγω Γκάλη, μιλάω με ανθρώπους της ομάδας»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε ο γνωστός ηθοποιός και φίλος του Άρη, Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Αναλυτικά όσα είπε…

Για το ότι ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη:

Έχω να έρθω 1,5 χρόνο, είμαι τρισευτυχισμένος, μετράω τις μέρες για να έρθω. Έχω σήμερα παράσταση στο Αγρίνιο, αύριο στα Γιάννενα και μετά στην Θεσσαλονίκη. Παίζουμε τον “μικρό πρίγκιπα” που είναι από τις πιο αγαπημένες σειρές παγκοσμίως. Συστήνω ανεπιφύλακτα στους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και κλείνουν γρήγορα τα εισιτήρια, θα πρότεινα σε όλους να το κάνουν σύντομα.

Για την καραντίνα:

Το ότι σταμάτησαν οι δουλειές και ήμασταν με τον εαυτό μας, τους φίλους μας είχε κάτι καλό. Αλλά επειδή είμαστε κοινωνικά όντα μετά από ένα σημείο είναι δύσκολα τα πράγματα.  Θεωρώ όμως ότι βγήκαμε καλύτεροι άνθρωποι, ότι τα είπαμε με τον εαυτό μας και κάναμε την αυτοκριτική μας.

Για τις επόμενες παραστάσεις του:

Μετά την Θεσσαλονίκη παίζουμε στον Βόλο και μετά στην Βέροια. Μετά κάπου στον Αύγουστο ανεβαίνουμε, πάμε και Καβάλα και σε άλλες περιοχές προς τα πάνω, και ανεβοκατεβαίνουμε.

Για την αγάπη του για το θέατρο:

Για εμένα όλα ξεκίνησαν από το θέατρο. Το μικρόβιο που μπήκε όταν έπαιξε 9 χρονών σε μία παράσταση. Μάλιστα ο σκηνοθέτης με βρήκε πολλά χρόνια μετά και είχε γράψει τον ρόλο του λούφα και παραλλαγή πάνω μου.

Για την αγάπη του για τον Άρη:

Είδα το ματς με την Ρωσία, είδα τον Γκάλη. Είπα όποια ομάδα είναι ο Γκάλης θα γίνω αυτό, οπότε φυσικά έγινα Άρης. Είχα τρέλα με τον Γκάλη, πήγαινα και στο camp του. Ήθελα να γίνω ή ηθοποιός ή μπασκεμπολίστας. Ο Γκάλης μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Εμείς φτιάχναμε μπασκέτες… για να έχουμε. Αν μου έλεγαν ότι θα παίξω με τον Γκάλη δεν θα κοιμόμουν, θα έκανα σουτ όλο το βράδυ. Τότε βλέπαμε αγώνες οικογενειακός. Η μάνα μου έβλεπε μόνο τους αγώνες τότε του Άρη.

Για το αν αθλείται ακόμη:

Αθλούμαι, μου αρέσει πάρα πολύ ο αθλητισμός. Πάντα έχω μία μπάλα μπάσκετ στο αυτοκίνητο και αν βρω μπασκέτα ελεύθερη κάνω κανένα σουτάκι.

Για το αν θα βοηθούσε τον Άρη:

Μιλάω με ανθρώπους του Άρη, και είναι ευγενέστατοι οι άνθρωποι. Θα ήθελα έμμεσα όσο μπορώ να βοηθήσω, αλλά δεν ξέρω αν θα το έκανα οργανωμένα.

Για τον κόσμο στην Ελλάδα:

Οι μισοί μου φίλοι είναι Άρης και οι άλλοι μισοί ΠΑΟΚ. Λέμε στο ΝΒΑ ότι είναι «φλώροι» οι θεατές, αλλά εμένα θα μου άρεσε να υπάρχει κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα.

 

To Top