ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσαρλς Μπάρκλεϊ: “Το χειρότερο ΝΒΑ γιατί…”

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ λέει ό,τι ακριβώς σκέφτεται, οτιδήποτε αισθάνεται χωρίς περιστροφές και… επικάλυψη. Αιρετική ή όχι, είναι η άποψη ενός εκ των κορυφαίων που ανέδειξε το σπορ και καθ’ όλα σεβαστή.

Τι ακριβώς δήλωσε αυτή τη φορά; Πώς το ΝΒΑ διάγει τη χειρότερη περίοδό του απ’ όταν αυτός θυμάται. Σε μια σεζόν που οι Γκόλτεν Στέιτ Γουόριορς κατέρριψαν το θρυλικό 72-10 των Σικάγο Μπουλς και παρόλα αυτά κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τελικών μετά τις δύο σερί ήττες στην Οκλαχόμα Σίτι, ο Μπάρκλεϊ πιστεύει ότι η ποιότητα είναι τρομερά χαμηλή!

Πάντως ο Hall of Famer και νυν αναλυτής του TNT μίλησε περισσότερο γενικά. “Δεν έχει να κάνει με τη σπουδαιότητα των Γουόριορς ή του ΛεΜπρόν. Ποτέ μου όμως δεν είδα χειρότερο το ΝΒΑ απ’ όσο είναι τώρα. Και το λέω αυτό τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια. Έχουμε πάρα πολλούς νέους παίκτες που έρχονται από τα κολέγια και δεν ξέρουν να παίζουν. Μ’ ενοχλεί γιατί θέλω να βλέπω ανταγωνιστικό μπάσκετ“, υποστήριξε στο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό του Φίνιξ.

Αλήθεια για πόσες ομάδες του πρωταθλήματος θα αγοράζατε εισιτήριο διαρκείας;“, αναρωτήθηκε ο “Sir” και την απάντηση την έδωσε ο ίδιος στον εαυτό του λέγοντας “για τέσσερις στη δύση και για το Κλίβελαντ στην ανατολή. Αυτό δεν είναι καλό για τη λίγκα“.

To Top