Τσαυταρίδου: “Ο Άρης θέλει την υποστήριξη του κόσμου”!

H Μαρία Τσαυταρίδου, φοιτήτρια οδοντριατρικής και παίκτρια του Άρη πλέον ,μίλησε για τις σκέψεις της σχετικά με το γυναικείο ποδόσφαιρο των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά η συνέντευξη womensports.gr:

-Ποιο ήταν το κίνητρο να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

”Το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που μου άρεζε να κάνω από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν υπήρξε κάτι που να με ώθησε σε αυτό. Έπαιζα κάθε φορά που έβρισκα την ευκαιρία είτε μόνη είτε με παρέα. Ίσως το κίνητρο για να συνεχίσω να ασχολούμαι ήταν η ευχαρίστηση που μου έδινε και το γεγονός ότι τα «κατάφερνα καλά» σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά.”

-Το μήνυμα σου προς το λαό του για τη νέα αγωνιστική χρονιά Άρη;

”Ο Άρης είναι μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα που έχει θέσει τους στόχους του για τη φετινή χρόνια. Θα ήθελα να υπάρξει υποστήριξη από τους φιλάθλους γιατί μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. όσο περισσότεροι θα είναι μάζα μας τόσο πιο κοντά θα είμαστε στο στόχο μας. ”

-Έχουν περάσει δέκα χρόνια που φαντάζεσαι να βρίσκεται η Μαρία;

”10 χρόνια μετά εάν όλα πάνε καλά θα έχω βγει στην αγορά εργασίας ως οδοντίατρος. Τώρα βρίσκομαι στο δεύτερο έτος των σπουδών μου. Το στοίχημα όμως για μένα είναι όπως έκανα μέχρι τώρα να συνεχίσω να συνδυάζω την καθημερινότητα μου με τον αθλητισμό και φυσικά το ποδόσφαιρο. Δύσκολες οι προβλέψεις , αλλά τουλάχιστον ευελπιστώ να έχω βελτιωθεί σε όλα αυτά για τα οποία δουλεύω καθημερινά”

To Top