Τσαϊρέλης: «Έχουμε δυνατά παιχνίδια μπροστά μας με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι»

Ο Άρης επικράτησε του Ζ.Α.Ο.Ν με 3-0 σετ με τον προπονητή των κίτρινων, Γιάννη Τσαϊρέλη, να στέκεται στην προσπάθεια των αθλητριών παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, καθώς και στα πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με ΠΑΟΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός).

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Από την αρχή έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Δεν είχαμε ρυθμό από την αρχή, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή τους τρεις βαθμούς. Ο Ζ.Α.Ο.Ν. μας πίεσε, δεν είχε κάτι να χάσει. Όταν πιέσαμε εμείς στο δεύτερο σετ όλα ήταν υπέρ μας. Είμαστε ακόμα καινούργια ομάδα και αυτό μας πήγε προς τα πίσω. Έχουμε δυνατά παιχνίδια μπροστά με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι».

Στον αντίποδα, ο προπονητής  του Ζ.Α.Ο.Ν., Κώστας Λιώσης,  αναφέρει: «Συγχαρητήρια στον Άρη που παρά τα προβλήματα που έχει, έδειξε χαρακτήρα και ίσως έδωσε και ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιπες ομάδες τα προβλήματά τους. Εμείς, μέχρι ένα σημείο κάποιες αθλήτριες αρχίζουν να κρύβονται στο πρόβλημα με τις ξένες μας. Η κατηγορία δεν επιτρέπει να χαλαρώνουμε και να αναπαυόμαστε. Σήμερα υπήρχε μία ευκαιρία με τα προβλήματα που είχε ο Άρης να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε και δεν ανταποκριθήκαμε στις αγωνιστικές απαιτήσεις. Ευκαιρίες δίνονται αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται στο μέτρο που θα έπρεπε. Ούτε στη προπόνηση αυτή την εβδομάδα, μοιραία και στο παιχνίδι».

To Top