Τσαϊρέλης: «Είμαστε έτοιμοι»

Στην εκπομπή του Super 3 στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου μίλησε ο φόργουορντ του Άρη, Μιχάλης Τσαϊρέλης, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ με την Γκαστέρα Φλέιμς, στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup (19.45).

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη. Θεωρητικά πλέον εντός έδρα θα είναι πιο εύκολο. Η Γκαστέρα είναι μια  επικίνδυνη ομάδα, παίζουν δυνατά και οι πέντε βασικοί της παίκτες.  Είμαστε έτοιμοι εκατό τοις εκατό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όπως κάνουμε πριν από κάθε αγώνα» είπε αρχικά.

 Για την πρόοδο που σημειώνει η ομάδα μπάσκετ, δήλωσε:

 «Όσο περνάει ο καιρός η  ομάδα παίζει καλύτερο μπάσκετ. Γινόμαστε καλύτεροι,  είναι κάτι που το ξέραμε καθώς είμαστε μια νέα ομάδα». 

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο Αλεξάνδρειο  και το χειροκρότημα που δέχθηκαν οι παίκτες  για  την εμφάνιση τους, είπε:

 «Χαρήκαμε που μας χειροκρότησε ο κόσμος παρά την ήττα. Νιώσαμε πως κατάλαβε την προσπάθεια που καταβάλλαμε.  Αν κερδίζαμε το παιχνίδι σίγουρα θα ήταν όλα διαφορετικά. Κάναμε κάποια λάθη προς το τέλος όπου πίεζε ο Ολυμπιακός. Χάσαμε και βολές. Μένουμε στην καλή εμφάνιση».

 Για την πορεία της προετοιμασίας  του Άρη και το  κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδος, σημείωσε:

 «Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι  είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.  Έχουμε ξεχάσει το αγώνα με τον Ολυμπιακό και στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο το σημερινό παιχνίδι.

Σίγουρα έχουμε καλή ψυχολογία, και γενικά υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, καθώς στα τελευταία παιχνίδια  παίζουμε  καλά.
Πιστεύω πως θα έρθει το ροζ φύλλο αγώνος, και θα πετύχουμε τη νίκη που  θα μας  βοηθήσει  και  ψυχολογικά».

Για τους φίλους του Άρη ζητώντας την παρουσία τους  στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο:

 «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο  γήπεδο και μας υποστήριξε με θέρμη.
Με την  παρουσία του  κόσμου πλάι  μας, παίρνουμε μεγάλη ώθηση».

 

To Top