Τσαϊρέλης: «Είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και κάνουμε όνειρα για ό,τι καλύτερο προκύψει».

Ο προπονητής του Άρη μετά την επικράτηση του «χρυσού» σετ και την πρόκριση στο «final 4» της Volley League ανέφερε ότι ο Άρης δεν ήταν καλός στο σημερινό παιχνίδι, η πίεση για την κατάκτηση των δυο σετ μεταφέρθηκε στην παίκτριες, ωστόσο στάθηκε στην προσπάθεια των κόπων όλης της χρονιάς, καθώς ο στόχος ήταν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούνε, γεγονός που το έχουν πετύχει περνώντας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Σήμερα η πίεση ήρθε σε εμάς… Η Θέτις έπαιξε πολύ ελεύθερα, μας πίεσε στο σέρβις και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, αλλά όταν μπήκαμε στο χρυσό σετ αλλάξαμε την αγωνιστική συμπεριφορά μας.

Δεν πιστέψαμε ότι είχε τελειώσει η πρόκριση από το πρώτο ματς, απλά η Θέτις έπαιξε πολύ καλά και μας έφερε στα όρια μας.

Τώρα περάσαμε στην 4άδα του πρωταθλήματος και κάνουμε όνειρα για ό,τι καλύτερο προκύψει».

Στον αντίποδα, ο προπονητής της Θέτιδας, Γιώργος Ρούσης, συνεχάρη τον Άρη και δήλωσε: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν και η ομάδα μου ήταν καταπληκτική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα… Δυστυχώς δεν προκριθήκαμε, γιατί στο πρώτο ματς δεν πήραμε ένα ακόμη σετ. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και την πορεία της, αλλά θα πρέπει κι οι διαιτητές ειδικά όταν φτάνουμε στο χρυσό σετ να είναι πολύ πιο προσεκτικοί. Δεχθήκαμε σε μία πεντακάθαρη φάση κόκκινη κάρτα χωρίς να καταλάβουμε το γιατί. Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για την πρόκριση».

To Top