Τσαϊρέλης: «Επιτυχία η τετράδα, στόχος να μπούμε στα πλέι οφ»

Ο προπονητής των επιτυχιών της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης μίλησε για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πανναξιακού, αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους αλλά και το ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 101,7:

Η αναμέτρηση επί της ομάδας της Νάξου, ήταν εύκολη; Επειδή η Νάξος δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ της, έχουμε διαφορετικούς στόχους με την ομάδα, αλλά πάντα μία πρεμιέρα, για όποιον το έχει κάνει, το δύσκολο ταξίδι, συνδυάζει λεωφορείο με πλοίο, είναι ένα κουραστικό ταξίδι. Η ομάδα πρόσεξε το ταξίδι να γίνει όσο πιο ξεκούραστα γίνεται, μεταβήκαμε στην Αθήνα την Πέμπτη, κοιμηθήκαμε και προπονηθήκαμε στην Αθήνα και φύγαμε την Παρασκευή. Κατά τα άλλα, ευτυχώς για εμάς, δεν μας επηρέασε καθόλου η κούραση, αλλά έκρυβε παγίδες, μία πρεμιέρα σε συνδυασμό με την δυσκολία του ταξιδιού, για εμάς δεν είχε καθόλου αρνητικό αποτέλεσμα, πήραμε τους 3 βαθμούς.

Έχει αλλάξει η ομάδα της Νάξου; Ναι, είναι μία καινούρια ομάδα. Όλες οι κοπέλες βρίσκονται για πρώτη φορά στην ομάδα, νομίζω πως δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές των ξένων αθλητριών, οι οποίες δεν έχουν φτάσει ακόμα. Νομίζω πως θα σωθεί σχετικά εύκολα, αλλά αυτός θα είναι ο στόχος της για φέτος.

Για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα του Άρη: Ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, οι δύο ομάδες θέλουμε να βρισκόμαστε στην 8αδα σίγουρα και κοιτάμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι το πρώτο σε βαθμό δυσκολίας παιχνίδι για εμάς, πρόκειται για ντέρμπι, θέλουμε να πιστεύουμε πως ο κόσμος, με όλα τα πρωτόκολλα, μπορεί να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Να έρθει να μας στηρίξει.

Για την επιστροφή του κοινού στα γήπεδα: Το τελευταίο μου παιχνίδι στον Άρη εκτός έδρας ήταν με τον ΠΑΟΚ. Είχε έρθει ο κόσμος, μας στήριξε, πάντα βοηθάει, ιδίως σε έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται ντέρμπυ. Είναι πολύ σημαντικό για έναν σύλλογο όπως τον Άρη, να μπορεί ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει τα κορίτσια.

Ποιοι είναι οι στόχοι του Άρη κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος; Σε δηλώσεις όλων των προπονητών και παραγόντων, μιλάμε για το ίσως πιο δύσκολο πρωτάθλημα, άλλοι έχουν πει ότι είναι το δυσκολότερο όλων των χρόνων, άλλοι τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια. Έχουμε μεγάλη ενίσχυση σε πολλούς συλλόγους, πολλοί διεκδικητές, πολύ ισχυρές μεταγραφές. Αθλήτριες που ήταν πρωταγωνίστριες σε συλλόγους, αυτή την στιγμή είναι σε καλούς συλλόγους, υπάρχουν και παίκτριες Εθνικών ομάδων, οπότε το επίπεδο είναι πολύ υψηλό για το προς τα πάνω. Εμείς θέλουμε να είμαστε σε αυτό το γκρουπ, στις μεγάλες ομάδες, στις 8 πρώτες ομάδες και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στα playoff, στα οποία δεν ξέρεις και τι θα γίνει. Η είσοδος στην 4αδα για εμάς θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία.

Έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ των κιτρινόμαυρων; Με λίγο καθυστέρηση λόγω υποχρεώσεων της Μερκάδο η οποία αγωνιζόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στους Αγώνες της Νότιας Αμερικής, έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Πρόκειται για πολύ έμπειρη αθλήτρια, θα βοηθήσει, ήδη το κάνει. Σιγά σιγά προσαρμόζεται και είναι καλύτερα με τις υπόλοιπες παίκτριες. Πιστεύω πως όταν την χρειαστούμε ακόμα πιο πολύ, θα είναι ακόμα πιο έτοιμη.

To Top