ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσαϊρέλης: “Η ομάδα χτίζεται από το μηδέν, ο κόουτς δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια”

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε από το Πράβετς για τον Άρη που χτίζεται από το… μηδέν, για την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και για τη νέα χρονιά.

Ο Άρης διανύει την πέμπτη μέρα στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μιλώντας στο www.arisbc.gr κατέθεσε τις πρώτες εντυπώσεις του και τα συμπεράσματα του για τη δουλειά που γίνεται. “Αν εξαιρέσεις κάποιους μικροτραυματισμούς που υπάρχουν και είναι φυσιολογικό, όλα κυλούν όπως πρέπει. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και αφού έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά ελπίζω να ‘δέσουμε’ ως ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα”, επεσήμανε και συμπλήρωσε λέγοντας: “Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που έρχομαι με τον Άρη στο Πράβετς για προετοιμασία και νιώθω άνετα. Είναι ένα ωραίο μέρος και είναι κατάλληλο για τον λόγο που έχουμε έρθει: για να δουλέψουμε σκληρά”.

Ο 29χρονος παίκτης είναι ένας από τους παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα. “Έχουμε μείνει λίγα παιδιά από την περυσινή ομάδα. Η ομάδα ‘χτίζεται’ από το μηδέν. Πρέπει να προσπαθούμε καθημερινά. Τα ίδια λέγαμε και πέρυσι. Θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να δείξουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε”.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη υποστήριξε: “Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον κόουτς. Είναι ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής. Έχει καταφέρει κι έχει πετύχει πάρα πολλά μέχρι τώρα στην καριέρα του. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη λεπτομέρεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο μπάσκετ. Και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο”.

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τον Άρη που θα πάρει μέρος σε τρεις διοργανώσεις. “Η ομάδα χτίζεται από την αρχή επομένως πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να δείξουμε καλό πρόσωπο. Οι στόχοι της νέας σεζόν θα τεθούν από τους προπονητές μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε κάθε φορά τον καλύτερο μας εαυτό”.

To Top