Τσαϊρέλης: «Μέτρησε ο ψυχισμός των κοριτσιών» – Γιαννάκης: “Αφιερωμένη στον Περσιανλή…”

Ο προπονητής της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης, στάθηκε στην ψυχή που έδειξαν οι παίκτριές του, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ.

Διαβάστε τις δηλώσεις μετά τον αγώνα μέσα από το σάιτ του κιτρινόμαυρου συλλόγου:

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε το αήττητο σερί μας. Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι ο ψυχισμός των κοριτσιών μέτρησε περισσότερο από το τακτικό κομμάτι, ενώ σίγουρα καθοριστικό σημείο ήταν η ανατροπή στο τρίτο σετ.

Βέβαια παρά τη σπουδαία νίκη το μυαλό μας είναι στην Ειρήνη (Τσομπανίδου) κι ευχόμαστε ο τραυματισμός της να μην είναι σοβαρός και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας. Το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε πολύ αυτή τη νίκη καθώς σε δύο μέρες φεύγουμε για Σαντορίνη όπου έχουμε ένα ακόμη μεγάλο ματς»

Ο τιμ μάνατζερ του ΑΡΗ, Γιάννης Γιαννάκης, εμφανώς συγκινημένος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η σημερινή νίκη, όπως κάθε νίκη τέτοια μέρα, αφιερώνεται στον αδικοχαμένο προπονητή μας Γιώργο Περσιανλή, που σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια έφυγε από κοντά μας…»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Απόστολος Οικονόμου, επισήμανε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς και για τις δύο ομάδες που αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και το θέαμα που προσέφεραν. Να ευχηθώ περαστικά στην Ειρήνη Τσομπανίδου.

Κομβικό σημείο το τρίτο σετ κι όταν είσαι μπροστά στο σκορ με 20-24 πρέπει να το τελειώσεις… Αν το παίρναμε θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ, αλλά πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο κυνικοί στα τελειώματα των σετ, ακόμη και στο τάι μπρέικ, θα ήμασταν εμείς οι νικητές».

To Top