Τσαϊρέλης: «Μας άνηκε κάτι παραπάνω»

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Άρη γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης της Volley League και ο προπονητής του Άρη δήλωσε ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της, ενώ θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατόν στο επαναληπτικό στη Μίκρα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: ««Μας άνηκε κάτι παραπάνω πιστεύω. Η εικόνα μας δεν ήταν για 3-0. Στα δύο πρώτα σετ κοιτούσαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό αλλά στα κρίσιμα σημεία κάναμε λάθη. Έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε για να δούμε που στερήσαμε για να τα δώσουμε όλα στη Μίκρα για να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη. Η φάση αυτή είναι διαφορετική, είναι πλέι οφ, δεν είναι όπως στην κανονική περίοδο. Ξεκινήσαμε νευρικά, ήταν φανερό, κάναμε κάποια εύκολα λάθη, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Διαχειριστήκαμε σωστά τα σημεία που δεν είχαμε καλή εικόνα και φτάσαμε στη νίκη. Είναι σημαντικό αυτό, γιατί κερδίσαμε και 3-0. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου, κάναμε το πρώτο βήμα, θα ξεκουραστούμε λίγο και συνεχίζουμε για τη δεύτερη νίκη και την πρόκριση στην τελική φάση».

To Top