ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσαϊρέλης: “Να βάλουμε τον κώλο μας κάτω!”

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο Άρης αυτό που πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο είναι αυτό που επεσήμανε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Ο Έλληνας φόργουορντ ρωτήθηκε αν ο Άρης έχει αργήσει να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα και απάντησε: “Σίγουρα έχουμε αργήσει πολύ. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Η αλήθεια είναι ότι στις προπονήσεις έχουμε πολύ διαφορετικό πρόσωπο. Πιστεύω πως είναι πολλά μικρά πράγματα μαζί. Δεν φταίει κάτι συγκεκριμένα, πρέπει να βάλουμε τον κώλο μας κάτω και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια. Όπως έχω ξαναπεί είναι αρχή της χρονιάς, υπάρχουν τραυματισμοί, πρέπει να κερδίζουμε, άσχετα αν παίζουμε καλά ή όχι”.

Ρωτήθηκε ποιο είναι το στοιχείο που εμποδίζει τον Άρη να εξελιχθεί μέσα στο γήπεδο και απάντησε: “Νομίζω πως είναι αυτά τα κενά διαστήματα που αντιμετωπίζουμε μέσα στο γήπεδο. Φταίει η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, δεν μπορώ να το ρίξω κάπου αλλού. Έχουμε μιλήσει, έχουμε σκεφτεί τι φταίει. Νομίζω πως όλοι κάνουμε από μικρά λάθη και στο τέλος δεν έρχεται το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Υπογράμμισε πως “ξέραμε ότι δεν θα είχαμε καθόλου εύκολο απόγευμα, καθώς ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια είχε δύο ήττες και περιμέναμε ένα ξέσπασμα από πλευράς του. Από την μεριά μας προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα, τα ριμπάουντ σίγουρα μας στοίχισαν στο θέμα της νίκης, κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα αν και το παλέψαμε. Ανά διαστήματα πιστεύω παίξαμε καλό μπάσκετ. Κοιτάμε τα λάθη που κάναμε και συνεχίζουμε. Παίζουμε άμεσα ευρωπαϊκό παιχνίδι και δεν υπάρχουν περιθώρια για να πέφτουμε ψυχολογικά”.

Για το παιχνίδι με τους Σκαϊλάινερς αύριο στην Φρανκφούρτη σχολίασε: “Σίγουρα οι Σκαϊλάινερς δεν είναι ιδιαίτερα δυνατοί, αλλά δεν νομίζω πως έχει σημασία αυτό. Σε αρκετά ματς αντιμετωπίζουμε το κακό μας πρόσωπο, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αυτό θέλουμε να σταθεροποιήσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας”.

To Top