Τσαϊρέλης: «Να τα δώσουμε όλα στον αγώνα με τον Άρη, σε αυτά τα παιχνίδια μετράει πιο πολύ το πάθος»

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Άρη τονίζοντας πως σε αυτά τα παιχνίδια μετράει περισσότερο το πάθος.

Ο φόργουορντ του Ηρακλή έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: “Ερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα με ανατροπή κόντρα στο Περιστέρι που μας ανέβασε ψυχολογικά, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι κόντρα στον Άρη και ξέρουμε πολύ καλά πόσο πολύ θέλει την νίκη ο κόσμος σας σε τέτοια παιχνίδια.

Έχει ανέβει η ψυχολογία μας μετά την νίκη κόντρα στο Περιστέρι και πηγαίνουμε να τα δώσουμε όλα στον αγώνα με τον Άρη για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα παραπάνω για την αναρρίχηση μας στον βαθμολογικό πίνακα.

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε μετά τον αγώνα με το Περιστέρι, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια μετράει πιο πολύ το πάθος και το ποιος το θέλει περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες όπως όλα τα ντέρμπι, σίγουρα αν είχαμε τον κόσμο στο γήπεδο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και θα μας έδινε ώθηση.

Το πρόγραμμα για εμάς είναι αρκετά απαιτητικό, διότι καλούμαστε μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας να δώσουμε τρία παιχνίδια – μαζί με τον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι – αλλά, δουλεύουμε καθημερινά με τον νέο προπονητή τον κύριο Σκουρτόπουλο και θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε αρχικά στις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα, αλλά και σε ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα”.

To Top