Τσαϊρέλης: «Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Άρη έκλεισε το 2021 με νέα νίκη, επί του Ηλυσιακού, και ο Γιάννης Τσαϊρέλης έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια και το νέο έτος.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε: «Πήγαμε καλά μέχρι τώρα. Είχαμε δύο ήττες όπου δεν παίξαμε καλά. Κανείς δεν πίστευε ότι θα κάναμε τέτοια πορεία. Ο Πανναξιακός είναι καλή ομάδα και με την αλλαγή προπονητή θα τα πάει καλύτερα. Μπαίνουμε σε μια σειρά αγώνων όπου βλέπουμε τη νίκη. Μετά τις διακοπές παίζουμε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στη Θέτιδα. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα επανέλθουμε στο νέο έτος.

Ο στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Κάποιες ομάδες θα ενισχυθούν, θα αλλάξουν, οπότε όλοι έχουν στόχους.

Για το νέο έτος να ευχηθούμε υγεία, εμείς είχαμε και έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό της Ειρήνης Τσομπανίδου. Εύχομαι να μην αντιμετωπίσει καμία ομάδα προβλήματα απουσιών. Καλή χρονιά σε όλους και κυρίως στις αθλήτριές μου».

Δρακουλίδου: «Να συνεχίσουμε την καλή πορεία»

Η Κατερίνα Δρακουλίδου από την πλευρά της δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου στην τελευταία νίκη του 2021. Η Νάξος μας πίεσε σε κάποια σημεία, είναι ανταγωνιστική ομάδα. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο δεύτερο σετ, το γυρίσαμε, το πήραμε και φτάσαμε εύκολα στη νίκη. Εύχομαι το 2022 να συνεχίσουμε την ίδια καλή πορεία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

To Top