Τσαϊρέλης: «Οι διαιτητές έκαναν δύο σοβαρά λάθη στο τέλος»

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Άρη ηττήθηκε με 1-3 από τον Παναθηναϊκό και αποκλείστηκε από το Final 4 τοου Κυπέλλου και ο Γιάννης Τσαϊρέλης στάθηκε σε δύο σοβαρά λάθη των διαιτητών στο τέλος του τέταρτου σετ.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε:

«Είναι κρίμα να τελειώνει έτσι το παιχνίδι. Οι διαιτητές έκαναν δύο σοβαρά λάθη, είχε λάθος θέσεις ο Παναθηναϊκός και θα μπορούσε το σκορ να γίνει 23-24. Ξέραμε με ότι παίζαμε με τον νταμπλούχο, δε λέω ότι κρίθηκε στη διαιτησία αλλά είναι άσχημο να τελειώνει έτσι το παιχνίδι. Τελείωσε το παιχνίδι ενώ θα έπρεπε να συνεχιστεί, έστω και για λίγο. Αν δεν παίζαμε για το κύπελλο, πιστεύω θα νικούσαμε. Δε μας θέλει ο θεσμός. Το 2020 προκριθήκαμε και δεν έγινε, μία άλλη χρονιά περάσαμε τετράδα αλλά δεν είχε τη μορφή του final-4. Παίξαμε κόντρα στο φαβορί, χωρίς να θέλω να αδικήσω άλλες ομάδες. Εμείς βελτιωνόμαστε, βρίσκουμε λύσεις και πλέον στρεφόμαστε στο πρωτάθλημα που έχουμε ως στόχο τα πλέι οφ».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης, επισήμανε:

«Ήταν δύσκολος αγώνας. Ο Άρης έχει καλή ομάδα και έχει βελτιωθεί αρκετά από την αρχή της σεζόν. Τα νοκ άουτ δημιουργούν μία πίεση στο θεωρητικά φαβορί, ότι πρέπει να νικήσει. Είναι μία επιπλέον δυσκολία, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν σοβαροί και πήραμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο ματς και μας πίεσαν. Αν παίζουμε όμως στα στάνταρ μας είμαστε η καλύτερη ομάδα».

To Top