Τσαϊρέλης: «Ο β’ γύρος δείχνει ότι δεν άξιζε αυτή η ομάδα να βρίσκεται στα πλέι άουτ»

Μετά τη νίκη της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Άρη επί του Απολλώνιου με 3-0 σετ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τσαϊρέλης, στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας στο β’ γύρο και στην ιδιαιτερότητα που θα έχουν τα play-out.

Αναλυτικά δήλωσε: «Σήμερα δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά από ένα σημείο και μετά έχουμε μια πορεία που παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τώρα στα play out είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Ο β’ γύρος δείχνει ότι δεν άξιζε αυτή η ομάδα να βρίσκεται εκεί, αλλά αυτό είναι το πρωτάθλημα και ελπίζουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Απολλώνιου, Στέφανος Χριστοδουλάκης, τόνισε:

«Πολλές φορές χρειάστηκε να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να προηγηθούμε στο σκορ, αλλά φαινόταν σαν να μη θέλουμε να εμπλακούμε στη φάση δίνοντας εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Φυσικά ο Άρης είναι μια ομάδα που θα σε τιμωρήσει αν το κάνεις αυτό όπως και έγινε. Στα play out το μόνο που πρέπει να αλλάξουμε είναι την ψυχολογία μας και να μπαίνουμε μέσα για να τα δίνουμε όλα σε κάθε φάση».

To Top