Τσαϊρέλης: «Προς το τέλος κάναμε καλή πορεία και είμαστε στα πλέι οφ»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Άρη Γιάννης Τσαϊρέλης, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-3 σετ και την αυλαία της κανονικής περιόδου, στάθηκε στην πετυχημένη χρονιά στην Ευρώπη, την ταλαιπωρία των μεσοβδόμαδων αγώνων και την παρουσία της ομάδας στα Play-offs.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Βαθμολογικά δεν είχε ενδιαφέρον το παιχνίδι. Έχουμε δώσει βάρος στις προπονήσεις για τα πλέι οφ και βγάλαμε μία κούραση σήμερα. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά και όσο πατούσαμε καλά παίζαμε καλά. Μετά βγάλαμε μία κούραση και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε. Δεν ήμασταν καλοί στο σερβίς μας σήμερα. Η ομάδα στο πρωτάθλημα άλλαξε πολλές εξάδες μέσα στην χρονιά. Η πετυχημένη όπως φάνηκε πορεία στην Ευρώπη μας ταλαιπώρησε γιατί παίζαμε Τετάρτη-Σάββατο. Προς το τέλος κάναμε καλή πορεία και είμαστε στα πλέι οφ. Θα παίξουμε με τον Π.Α.Ο.Κ. και ότι βγει. Θα ξεκινήσουμε από αύριο να δουλέψουμε».

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης, ανέφερε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αν δεν παίξεις καλά μπορεί να την πατήσεις. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αλλά είδαμε και στο πρώτο και δεύτερο σετ ζοριστήκαμε. Αν χάνουμε την συγκέντρωσή μας και μπαίνει το άγχος επηρεάζουν και δεν μπορείς να αποδώσεις αυτό που θες. Κάθε διαδικασία είναι διαφορετική. Στα πλέι οφ έχει αλλάξει λίγο το σύστημα και παίζεις όπως στην Ευρώπη στον πρώτο γύρο, με εντός και εκτός έδρας αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι ο περσινός πρωταθλητής και πάντα στοχεύει στο ψηλότερο σκαλί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

To Top