Τσαϊρέλης: “Σημαντικό τρίποντο για την τετράδα”

Με την Τέιλορ Άγκοστ και την Βέριτσα Σίμιτς να πετυχαίνουν το 50% των πόντων του Άρη, οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Πανναξιακού και ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 27 βαθμούς, όμως ο Άρης υπερτερεί στην ισοβαθμία με 2-0 νίκες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Γιάννης Τσαϊρέλης δήλωσε:

«Είναι ένα σημαντικό τρίποντο για εμάς. Βαθμολογικά είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες. Σήμερα μπορεί να μην πήγαμε καλά στο μπλοκ, όμως είχαμε καλή επίθεση και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα του, όμως εμείς θα πάμε να χτυπήσουμε τον αγώνα, αφενός για να παραμείνουμε κοντά στη τετράδα και αφετέρου να έχουμε καλή ψυχολογία ενόψει και του παιχνίδι του κυπέλλου.».

Απόστολος Οικονόμου (Πανναξιακός Α.Ο.Ν.): «Συγχαρητήρια στον Άρη, έκανε καλό παιχνίδι και νίκησε δίκαια. Για να νικήσουμε τον Άρη στην έδρα του έπρεπε να είχαμε δύο στοιχεία. Πρώτον ποιοτικό σερβίς για να χαλάσουμε την αντίπαλη υποδοχή, πράγμα που δεν το πετύχαμε και δεύτερον ήταν να περιορίσουμε την Άγκοστ και την Σίμιτς στην επίσης που είναι τα δύο βαρόμετρα του Άρη. Πήγαν πολύ καλά και δεν μπορέσαμε να τις αντιμετωπίσουμε».

To Top