ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσαϊρέλης: “Συγχαρητήρια στους προπονητές μας, γιατί έχουν ακούσει πάρα πολλά”

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έδωσε συγχαρητήρια στον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του για το πλάνο που έφτιαξαν ώστε ο Άρης να κερδίσει την ΑΕΚ έστω και με έναν – επί της ουσίας – Αμερικανό παίκτη. 

Ο Έλληνας φόργουορντ υπογράμμισε πως “όπως κανείς δεν περίμενε να χάσουμε στο Λαύριο, έτσι κανείς δεν περίμενε να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Εκτός από εμάς. Ήταν κάτι τρομερό αυτό που έγινε. Μπήκαμε από την αρχή συγκεντρωμένοι, ακολουθήσαμε το πλάνο των προπονητών μας και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, γιατί έχουν ακούσει πάρα πολλά, όπως όλοι μας. Συνεχίζουν να δουλεύουν μέχρι το τέλος, άσχετα τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Είχαμε ώθηση από τον κόσμο. Δείχνουμε διαφορετικό πρόσωπο. Το δείξαμε και πάλι. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε τέσσερις μέρες ρεπό και συνεχίζουμε”.

Ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που άλλαξε από το -13 (37-50) ως το τέλος του αγώνα και απάντησε: “Το κλειδί ήταν ξεκάθαρα η άμυνα. Είπαμε ότι αν συνεχίζαμε όπως ξεκινήσαμε, ίσως χάναμε και 15 πόντους. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στην άμυνα, μας βγήκαν, στο τέλος κάναμε τα κλασικά τραγικά μας λάθη, αλλά ευτυχώς πήραμε τη νίκη”.

Για την σημασία του τετραήμερου ρεπό σχολίασε: “Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ το θέλαμε όλοι και να ξεκουραστεί το σώμα μας και να καθαρίσει το μυαλό μας. Να μάθει και ο καινούριος παίκτης τα συστήματα με τα παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια. Την Τρίτη έχουμε προπόνηση, από τότε το μυαλό μας θα είναι μόνο εκεί, στον ΠΑΟΚ”.

To Top