ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσαϊρέλης: “Το μόνο που μας φταίει είναι ο κακός μας εαυτός”

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είπε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι στον Άρη φέτος. Η αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα δεν αφήνει κανέναν να χαρεί όπως θα έπρεπε. 

Ο φόργουορντ του Άρη τόνισε: “Αυτό που έγινε σήμερα κανείς δεν το περίμενε. Κάναμε άλλο ένα σκαμπανέβασμα, όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Έπρεπε να αντιδράσουμε, το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο. Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε αυτό το παιχνίδι και προχωράμε μπροστά. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε λόγω των 19 πόντων. Να πάμε σε 15 μέρες για να κερδίσουμε και εκεί”.

Συνέχισε λέγοντας πως “το μόνο που μας φταίει είναι ο κακός μας εαυτός. Αν παίζουμε όπως σήμερα δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Προετοιμαζόμαστε κάθε φορά πολύ καλά και είναι κρίμα γιατί δείχνουμε πολύ κακό πρόσωπο σε ορισμένα παιχνίδια…” και πρόσθεσε: “Έχουμε να παίξουμε πολύ δυνατά παιχνίδια. Πρέπει να μείνουμε με σκυμμένο κεφάλι και να δουλέψουμε. Κάναμε μια πολύ καλή νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε. Από την αρχή της χρονιάς τα λέμε αυτά… Χάνουμε με 20 πόντους, κερδίζουμε με 25 πόντους την επόμενη φορά, αυτό γίνεται συνέχεια. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας, δεν γίνεται άλλο. Έχουμε φτάσει Φεβρουάριο”.

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα είπε: “Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι όπως παίζουμε. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Να παίζουμε ξύλο στην άμυνα, να μοιράζουμε τη μπάλα σωστά και να κερδίζουμε…”.

To Top