Τσαϊρέλης: “Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε στην έδρα μας”

Ο Άρης πρέπει με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί την έδρα του, έστω κι αν αύριο δεν θα υπάρχει η βοήθεια των οπαδών του. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό υπογράμμισε την υποχρέωση της ομάδας να κερδίσει μέσα στο Παλέ!

Ο Έλληνας σέντερ επεσήμανε αρχικά πως “πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα, στον οποίο δεν θα έχουμε και πάλι δίπλα μας τους φιλάθλους της ομάδας. Όλοι ξέρουν ότι ανέκαθεν μας δίνουν μεγάλη ώθηση και τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Αυτή είναι όμως η κατάσταση και οφείλουμε να πορευτούμε αναλόγως” και συνέχισε: “Προετοιμαζόμαστε καλά όλη την εβδομάδα και ελπίζω να δείξουμε μέσα στο παρκέ το αγωνιστικό πρόσωπο που μας αξίζει”.

Για τον Κολοσσό σχολίασε πως “είναι ένα σοβαρό σύνολο και έχουν διατηρήσει αρκετούς παίκτες από την περσινή χρονιά. Φυσικά και είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Τους σεβόμαστε, όπως όλους τους αντιπάλους μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας”.

To Top