ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσεκάρει τον ρούκι Τζέιλεν Χάντσον από το Φλόριντα ο Άρης (video)

Ο Άρης αναζητά έναν παίκτη που να μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των φόργουορντ και να μην έχει απαραίτητα πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού βασικοί θα είναι λογικά οι Σκοτ και Μιλόσεβιτς. Ο Τζέιλεν Χάντσον είναι βασικός υποψήφιος για την συγκεκριμένη θέση.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Από τη στιγμή που τα “μεγάλα” συμβόλαια στον Άρη για την επόμενη σεζόν έχουν ήδη δοθεί (Μποχωρίδης, Μιλόσεβιτς, Γκάγκιτς) και με την πιθανή έλευση και του Ντουράντ Σκοτ, είναι βέβαιο ότι οι επόμενες λύσεις θα είναι πιο “οικονομικές” γιατί δεν γίνεται να υπερβεί το μπάτζετ το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ο Τζέιλεν Χάντσον είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,98 μέτρα και αποφοίτησε φέτος από το φημισμένο Φλόριντα. Είναι παίκτης που μπορεί να καλύψει με επάρκεια και το “3” και το “4”, είναι ρούκι άρα δεν έχει εμπειρία από επαγγελματικό μπάσκετ και δη στην Ευρώπη, ωστόσο έχει στοιχεία που μπορούν να δώσουν λύσεις στους κίτρινους.

Τη σεζόν 2017-18 ολοκλήρωσε τη σεζόν με 34 αγώνες και είχε 15,5 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 40,4% από το τρίποντο. Περίμενε να γίνει ντραφτ, δεν έγινε αυτό και έμεινε στο κολέγιο για άλλη μια σεζόν, αλλά δεν ήταν το ίδιο καλή, καθώς είχε 9,3 πόντους και 2,9 ριμπάουντ.

Είναι πολύ προσιτός οικονομικά και ο Σούλης Μαρκόπουλος με τους συνεργάτες του τον εξετάζουν προσεκτικά ως μια λύση που θα έρχεται από τον πάγκο και έχει την προοπτική της ανάπτυξης.

To Top