ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τσεκάρει” τον 20χρονο γιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο Άρης!

Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να έρθουν στην ομάδα το καλοκαίρι και να είναι ως επένδυση για το μέλλον έχουν στην ατζέντα τους οι άνθρωποι του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μία τέτοια, είναι ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς, γιος του προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς που καθοδηγεί πλέον τον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία και στο παρελθόν έπαιξε για πολλά χρόνια ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε και προπονητής του Πανιωνίου.

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ ο 20χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ, που αγωνίζεται πλέον στην Βοϊβοντίνα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021) απασχολεί έντονα τον Άρη, καθώς άνθρωπος των “κιτρινόμαυρων” θα βρεθεί στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Αγώνας, πατέρα εναντίον γιου…

Αναφέρεται πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής απασχολεί έντονα τον Άρη για το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς θα είναι μία επένδυση για το μέλλον.

Φέτος ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και έχει πετύχει τρία τέρματα. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κουκαρίτσι, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας καθώς γεννήθηκε στην Αθήνα.

To Top