Τσεκάρει το… “νέο αίμα” πριν την τελική έκθεση ο Σ. Παπαδόπουλος

Ρόλο στους νεαρούς θα δώσει ο Σούλης Παπαδόπουλος στο σημερινό δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα (6μ.μ.) μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Όπως και στον αγώνα με τον Πιερικό, ο Έλληνας προπονητής θα εστιάσει στους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, αλλά και στους έξι πιτσιρικάδες που πήρε μαζί του στην Καρδίστα.

Εκτός από τους τρεις δανεικούς από τον Ολυμπιακό, Τάτο, Ζαραδούκα και Διαμαντάκο, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Γιαννιώτας, Διούδης προκειμένου να ξεκουραστούν πριν από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική, όπως και οι τραυματίες Τσουκάνης Αντωνιάδης, Γιαννίτσης.

Σ΄ αυτούς φυσικά προστίθενται και οι τρεις ξένοι, που δεν μετέχουν εδώ και κάποιες μέρες στις προπονήσεις της ομάδας. Στη διάθεσή του ο προπονητής του Άρη θα έχει συνολικά 22 ποδοσφαιριστές, όλοι Έλληνες.

Οι 22 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Βελλίδης, Γκελής, Αγγελούδης, Γιώρης, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Ψυχογιός, Ανδρεάδης, Ζήση, Λεμονής, Μπιμπισίδης, Παλιάτσιος, Σταυρόπουλος».

To Top