Τσεκάρονται τα πρώτα εισιτήρια για τους “16”

H αναμέτρηση, Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ (21:45), «κλέβει την παράσταση» από το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Oι Άγγλοι, με μόλις 3 βαθμούς σε τρεις αγώνες χρειάζονται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στον 4ο όμιλο, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ έχουν την ευκαιρία, εφόσον επικρατήσουν στην έδρα τους των Γαλατασαράι και Άντερλεχτ (21:45 και τα δύο ματς), να «τσεκάρουν» από πολύ νωρίς το εισιτήριο για το γύρο των νοκ άουτ αγώνων του Champions League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με νίκη «καθαρίζει» ουσιαστικά με την υπόθεση πρόκριση, ενώ η Μάλμε, που έχει τους ίδιους βαθμούς με τη Γιουβέντους θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να ελπίζει.

Τέλος, στον 3ο όμιλο, το ντέρμπι θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη, όπου η Ζενίτ (4β.) θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο, Λεβερκούζεν (6β.) που βολεύεται ακόμη και με την ισοπαλία.

Στη Λισαβόνα (21:45), η Μπενφίκα με μόλις  ένα βαθμό σε τρία ματς υποδέχεται τη Μονακό (5β.) και παίζει το «τελευταίο της χαρτί» έτσι ώστε να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι ενός εκ των δύο «εισιτηρίων» για την φάση των «16».

Το πρόγραμμα της Τρίτης 4 Νοεμβρίου:

1ος όμιλος

Μάλμε-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45)

Γιουβέντους-Ολυμπιακός  (21:45)
2ος όμιλος

Βασιλεία-Λουντόγκορετς  (21:45)

Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ   (21:45)
3ος όμιλος

Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης-Λεβερκούζεν (19:00)

Μπενφίκα-Μονακό   (21:45)
4ος όμιλος

Αρσεναλ-Αντερλεχτ   (21:45)

Ντόρτμουντ-Γαλατασαράι  (21:45)

To Top