Τσελεπίδης: «Πολλοί στις Σέρρες χάρηκαν με τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού»

Στη Γ’ Εθνική θα βρει η νέα σεζόν τον Πανσερραϊκό έπειτα από μία πολύ δύσκολη σεζόν.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο Τιμόθεος Τσελεπίδης, ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής για την ομάδα τη φετινή σεζόν, μίλησε για τη δύσκολη σεζόν, αλλά και για την πικρία του για την αντιμετώπιση που υπήρξε.

Όπως λέει, υπάρχουν άνθρωποι στην πόλη που χάρηκαν με τον υποβιβασμό της ομάδας, ενώ ευχήθηκε τα όσα βίωσε να μην τα ζήσει ούτε ο χειρότερος εχθρός του.

Μερικά από τα όσα είπε στην ΕΡΑ Σερρών:

«Όταν ήρθα το καλοκαίρι συνάντησα πολλές δυσκολίες, αλλά πίστευα ότι μέσα στην χρονιά θα αλλάξει. Αντιμετωπίσαμε όμως πολλές δυσκολίες και μείναμε ελάχιστοι για να παλέψουμε κάτι που ήταν καταδικαστικό για εμάς, καθώς 7-8 αγωνιστικές πριν το τέλος είχε οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός».

Για το αν ήταν για τον ίδιο καλή η σεζόν: «Ξεκίνησα κάπου αλλού προετοιμασία, αλλά όταν έμαθα ότι η ομάδα θα παραμείνει επέλεξα να γυρίσω. Ρίσκαρα, δεν ξέρω αν μου βγήκε σε καλό, αλλά έπαιξα πολύ, δέθηκα με την ομάδα και προσωπικά νομίζω ότι είχα κέρδος σαν Τίμος. Άσχετα με τις συμμετοχές η ομάδα υποβιβάστηκε, νιώθω άσχημα που είμαι μέρος της πιο άσχημης σελίδας στην ιστορία. Προσπαθήσαμε, κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να μην υποβιβαστεί η ομάδα, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα ήταν πολλά και δεν τα καταφέραμε».

Για τις στιγμές που έζησε: «Υπήρχαν στιγμές που πήρα χαρές μέσα από την ομάδα, αλλά στο τέλος μας έμεινε η πίκρα του υποβιβασμού και η στεναχώρια ότι κάθε φορά που πηγαίναμε στην προπόνηση περιμέναμε να τελειώσει η χρονιά γιατί είχαμε υποβιβαστεί».

Για τα όσα συνάντησε φέτος στον Πανσερραϊκό: «Εύχομαι να μην τα ξαναζήσω και το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να μην το ζήσει. Να περιμένεις να πληρωθείς και κάθε εβδομάδα να στο τρενάρουν, να αποχαιρετάς συνεχώς παίκτες και προπονητές. Δεν ξέρω αν είναι ο πάτος γενικά στο ποδόσφαιρο ή υπάρχουν και χειρότερα, αλλά ελπίζω να υπάρξει κάποια λύση, να πάρουν κάποια απόφαση οι πολιτικοί να βοηθήσουν το πρωτάθλημα και να υπάρξει ένα κίνητρο για να αγωνιζόμαστε σε αυτή την κατηγορία».

Για τους φιλάθλους: «Νομίζω, γυρίζοντας στην πόλη, πως πολλοί χάρηκαν με τον υποβιβασμό της ομάδας και ευχαριστήθηκαν με αυτό που έγινε. Θέλει η ομάδα στήριξη και να την αγαπήσουν. Δεν μπορεί μόνο 100 φίλαθλοι να είναι πάντα εκεί και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό. Δεν βοηθιέται η ομάδα όπως χρειάζεται από τον κόσμο. Δεν είναι αρμοδιότητα μου να πω τι γίνεται διοικητικά, αλλά επειδή ο Πανσερραϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, ιστορική και έχει ένα γήπεδο στολίδι, δε γίνεται να μην είναι ψηλά. Να μαζευτούν άνθρωποι, δεν ξέρω από που θα είναι και να ανεβάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει στην Σούπερ Λίγκ».

Για τα λάθη που έγιναν και έφεραν τον υποβιβασμό: «Σίγουρα και εμείς αγωνιστικά κάναμε λάθη και δεν ξέρω αν το πρόβλημα ήταν ότι ήρθαν πολλοί παίκτες τον Ιανουάριο, ενώ δημιούργησε και ταραχή το θέμα με τους συμπαίκτες μας που βγήκαν εκτός. Όταν βγάζουν τα αδέρφια σου εκτός αποπροσανατολίζεσαι. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί χαλάει το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Βέβαια για τις πολλές μεταγραφές, όντως η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση, αλλά οι παίκτες ήταν πολλοί, ήθελαν να παίζουν και εκεί χάλασε η ισορροπία στα αποδυτήρια, όχι το κλίμα, γιατί έχουμε καλές σχέσεις».

Για τα βιοποριστικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν κάποιοι παίκτες: «Είναι αλήθεια 100% και επειδή το βίωνα τους καταλάβαινα. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις να πληρωθείς από τον Ιανουάριο και να είσαι από μακριά και να έχεις να συντηρήσεις σπίτι και διατροφή και φτάσαμε να είμαστε σα ζητιάνοι και αυτό μας προσβάλλει. Πηγαίναμε σε μαγαζιά και αισθανόμασταν άσχημα, γιατί τους βάζαμε τους ανθρώπους σε υποχρέωση και είναι πολύ άβολο αυτό. Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου πληρωθήκαμε και μετά ξανά από τα λίγα χρήματα του Ερασιτέχνη».

Για το γεγονός ότι και σε άλλες ομάδες ήταν απλήρωτοι οι παίκτες, αλλά είχαν καλύτερη πορεία: «Ως επαγγελματίες είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε σωστή στην δουλειά μας. Βέβαια ως επαγγελματίας πρέπει και να πληρώνεσαι, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα στην Ελλάδα το φιλότιμο το πήραν σαν εκμετάλλευση γιατί εμείς μείναμε για να κρατήσουμε την ομάδα μέχρι το τέλος. Στις περισσότερες ομάδες ήταν απλήρωτοι οι παίκτες, αυτή η κόντρα των διοικήσεων, να είμαστε μόνοι μας και να μην μπορούμε να απευθυνθούμε σε κανέναν, δε νομίζω να υπήρχε σε καμία ομάδα. Ήμασταν μόνοι μας και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί είναι ήρωες και πάλεψαν μέχρι το τέλος, γιατί με τέτοιες καταστάσεις δεν μπορείς να αποδώσεις το 100%».

Για το γεγονός ότι κατηγορήθηκαν οι παίκτες που ήταν δανεικοί ότι δεν τους νοιάζει: «Μπορεί να είμαι δανεικός, αλλά έχω δεθεί με την ομάδα και αυτό τον χρόνο έκανα τα πάντα για τον Πανσερραϊκό. Τώρα τελείωσε και θα γυρίσω στην ομάδα μου».

Για το μέλλον του: «Αν θα μπορούσα να φύγω στο εξωτερικό θα ήταν το καλύτερο. Προτεραιότητα βέβαια έχει ο ΠΑΟΚ, θα γυρίσω σε αυτόν και θα δούμε».

 

To Top