ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσιάρας: “Έχουμε ανταγωνιστική ομάδα”

Ο Γιώργος Τσιάρας επεσήμανε πως τα λάθη των Τρικάλων έπαιξαν και σήμερα ρόλο στην έκβαση του αγώνα στο Αλεξάνδρειο, αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία του για την θεσσαλική ομάδα.

Ο πρώην φόργουορντ του Άρη τόνισε: “Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και σκληρή ομάδα, και γι’ αυτό έπρεπε να ήμασταν πολύ έτοιμοι στο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι ο Άρης έχει δύσκολο πρόγραμμα με ταξίδια και υπάρχει περίπτωση να κάνει μια ήττα. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Ήμασταν μέσα στο σκορ, προσπαθήσαμε από την αρχή να μεταφέρουμε στο γήπεδο αυτά που μας έχει πει ο κόουτς, να ελαττώσουμε τα λάθη μας, γιατί μας στοιχίζουν και δίνουν εύκολα καλάθια στον αντίπαλο, ενώ χάνουμε και τον ρυθμό μας. Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια. Η ομάδα είδατε ότι είναι ανταγωνιστική και κάθε παιχνίδι το χτυπάμε μέσα – έξω”.

Ρωτήθηκε για την υπόθεση παραμονή και πως τα Τρίκαλα έδειξαν ομάδα που δεν θα κινδυνεύσει και απάντησε: “Από την πρώτη μέρα που έχω έρθει στην ομάδα αυτό έχω στο μυαλό μου, αλλά το βασικό είναι να σώσουμε την  κατηγοτρία και ότι καλύτερο έρθει μετά…”

To Top