Τσιάρας: “Ήθελα Άρη, γουστάρω που είμαι εδώ!” (photos + video)

O Γιώργος Τσιάρας έφτασε στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγη ώρα και θα κάνει το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη. “Γουστάρω που είμαι εδώ! Ήταν πολύ ωραία εμπειρία το Μιλάνο, αλλά ήθελα να παίξω και ήθελα να παίξω στον Άρη”, δήλωσε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ο 30χρονος φόργουορντ.

Ο Τσιάρας έφτασε από το Μιλάνο μέσω Στουυγάρδης στην Θεσσαλονίκη. Τόνισε αρχικά πως “η φετινή χρονιά ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Κάθισα στο Μιλάνο περίπου τρεις μήνες, ήταν μεγάλη εμπειρία, αλλά επειδή ήθελα να έχω αγωνιστική δράση επέλεξα να έρθω στον Άρη. Τις τελευταίες μέρες το συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους με το μάνατζέρ μου και αποφάσισα να έρθω στον Άρη. Ήθελα πολύ να έρθω στον Άρη”.

Ρωτήθηκε για τις άλλες προτάσεις που είχε και γιατί επέλεξε τον Άρη και απάντησε πως “είχα κι άλλες προτάσεις από Ελλάδα και από το εξωτερικό ωστόσο πιστεύω ότι για μένα το καλύτερο είναι ο Άρης. Γουστάρω που είμαι εδώ και θα τα δώσω όλα για να πάμε καλά”.

Αναφορικά με την ελληνικότητα του ρόστερ ο πρώην άσος του Ίκαρου Καλλιθέας τόνισε: “Είναι πολύ θετικό. Η ομάδα είναι ελληνική, πέρα από τον Πάσαλιτς και αυτό είναι σπουδαίο πράγμα. Είναι ευκαιρία για όλους μας να δώσουμε τον ελληνικό «χαρακτήρα» μας για την ομάδα”.

Ρωτήθηκε πόσο έτοιμος είναι να μπει και να αγωνιστεί και απάντησε πως “χρειάζομαι κάποιες προπονήσεις για να καταλάβω τη φιλοσοφία του προπονητή. Έχω μιλήσει μαζί του και πιστεύω όλα θα πάνε καλά. Είμαι έτοιμος να μπω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση αν και δεν έχω παιχνίδια στα πόδια μου. Έχω να παίξω από τα φιλικά της Αρμάνι, ωστόσο πήρα μέρος κανονικά στις προπονήσεις. Απλώς πρέπει να βρω αγωνιστικό ρυθμό”.

To Top