Τσιάρας: “Είμαστε μια οικογένεια και θα πατήσουμε σε αυτό…”

O ποδοσφαιριστής του Άρη Αντώνης Τσιάρας μίλησε για την προετοιμασία της νέας χρονιάς, το ρόστερ της ομάδας και τόνισε πως όλοι θα δώσουν τα πάντα για την άνοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Τσιάρας μιλώντας στον “Αρένα”

Για τον μικρό αριθμό των επαγγελματιών παικτών:

“Είμαστε  λίγοι επαγγελματίες  αλλά ευελπιστούμε πως μέχρι την προετοιμασία θα υπάρξουν και άλλοι παίκτες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση και τα παιδιά που μείναμε μαζί αυτούς που θα έρθουν θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε εκεί που πρέπει να είναι η ομάδα”.

Για τον Καλαιτζίδη:

“Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το πως δουλεύει. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, το έχει δείξει το έργο του και μένει να κάνει μια πολύ καλή ομάδα για να πετύχει τον στόχο της”.

Για την ψυχολογία που υπάρχει:

“Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι όλοι οι παίκτες. Με την βοήθεια του προπονητή και του κόσμου θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να επανέλθουμε. Αυτή την στιγμή είμαστε πολλά παιδιά μικρής ηλικίας με πολύ όρεξη για δουλεία. Θα πλαισιωθεί η ομάδα από κάποιους έμπειρους και ελπίζω να κάνουμε ένα κράμα”.

Για την Φούτμπολ Λιγκ:

“Έπαιξα ενάμιση χρόνο στην Λάρισα. Όλες οι ομάδες κάνουν καλές κινήσεις. Θα είναι ένα πρωτάθλημα πιο δυνατό από πέρυσι. Σε αυτή την κατηγορία οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται και στήνονται. Όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους”.

Για το κλίμα στην ομάδα:

“Είμαστε μια οικογένεια και μια παρέα όλοι μαζί. Ειδικά με τα παιδιά που έμειναν από πέρυσι, είμαι από όλους κοντά. Είμαστε μια οικογένεια και θα πατήσουμε σε αυτό για να κάνουμε και μια καλή ομάδα”.

To Top