Τσιάρας: “Καταλυτικό το ματς με τον Άρη”

Ο Γιώργος Τσιάρας υπογράμμισε την σημασία του αγώνα με τον Άρη για την Κύμη και επεσήμανε πως θα πρέπει όλοι να μπουν και να παλέψουν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το μπλογκ του έμπειρου φόργουορντ της Κύμης στον ΕΣΑΚΕ αναφέρει: “Την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα μας έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, μέσα σε σε μια πολύ δυνατή έδρα όπου ο γηπεδούχος δεν έχει γνωρίσει καμία ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε τις βάσεις για μια πολύτιμη νίκη, δυστυχώς όμως είχαμε ένα μεγάλο «νεκρό» διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο που τελικά αποδείχτηκε καθοριστικό.

Στα τελευταία λεπτά κάναμε μεγάλη προσπάθεια, πλησιάσαμε στο σκορ, αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Σίγουρα μας «πληγώνουν» οι συνεχόμενες ήττες, κρατάμε όμως ότι δείχνουμε εντός παρκέ ότι έχουμε αγωνιστικές δυνατότητες και ότι μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε.

Πλέον όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Αυτήν την αγωνιστική έχουμε ένα εντός έδρας ματς με τον Άρη που θα είναι καταλυτικό για την εξέλιξη της σεζόν, τόσο για εμάς όσο και για τον αντίπαλο μας. Άλλωστε βρισκόμαστε αυτήν την στιγμή σε παρόμοια δύσκολη θέση και θέλουμε αμφότεροι την νίκη για να πάρουμε βαθμολογική «ανάσα».

Σε ότι έχει να κάνει με εμάς όμως, θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας και θα τα δώσουμε όλα για να μην τους στεναχωρήσουμε ξανά και να πανηγυρίσουμε στο τέλος μαζί τους.

Θα μπορούσα χαριτολογώντας να πω λόγω των ημερών ότι θα ζητήσουμε όλοι από τον Άγιο Βασίλη να μας φέρει δώρο την νίκη, αλλά ξέρουμε ότι στην πραγματικότητα τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Οφείλουμε λοιπόν να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, να παλέψουμε όσο μπορούμε και ελπίζουμε στην λήξη της αναμέτρησης να ανταμειφθεί ο μόχθος και η προσπάθεια μας με το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα”.

To Top