Τσιάρας: “Ο Άρης μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο”

Την αγωνιστικότητα και το πάθος κρατάει από το σημερινό παιχνίδι ο Γιώργος Τσιάρας. Ο φόργουορντ του Άρη θα ήθελε όπως τόνισε και ο ίδιος να κρατήσει περισσότερα πράγματα από την αναμέτρηση με τους Πρωταθλητές Ευρώπης όμως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν άφησε ανεκμετάλλευτα τα λάθη που τους παρουσιάστηκαν από πλευράς κίτρινων.

«Από το σημερινό ματς μπορούμε να κρατήσουμε την αγωνιστικότητα που δείξαμε και το πάθος που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο» ήταν το πρώτο σχόλιο του 30χρονου παίκτη ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα και ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα αντιδράσει. Αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο που μπήκε πιο δυνατά και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε. Είναι Πρωταθλητές Ευρώπης και από το σημερινό ματς μπορούμε επίσης να κρατήσουμε το γεγονός ότι κοντράραμε μία τόσο δυνατή ομάδα. Ο Άρης μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε αντίπαλο».

Από εκεί και πέρα ο Τσιάρας αναφέρθηκε και στην Ελληνικότητα που παρουσίασε το ρόστερ του Άρη λέγοντας χαρακτηριστικό: «Είναι η πρώτη φορά φέτος που αγωνιζόμαστε χωρίς ξένους. Κάθε Ελληνική ομάδα πρέπει να το καταλάβει αυτό και να δώσει χώρο στους έλληνες παίκτες». Όσον αφορά την συνέχεια δήλωσε: «Έχουμε πέντε παιχνίδια ακόμα τα οποία είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει να δείξουμε την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος. Η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είναι ότι παλεύει κάθε παιχνίδι και εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Ίκαρο».

To Top