Τσιάρας: “Τα παιδιά έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά όλη τη χρονιά – Η ομάδα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο!”

Ο Γιώργος Τσιάρας δεν αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο αλλά πήρε μια πρώτη γεύση από την ομάδα του Άρη και πλέον ετοιμάζεται για τα πολύ δυνατά παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ.

Με την επιστροφή των κίτρινων από το Ρέθυμνο, ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε αρχικά πως “τα παιδιά έχουν κάνει μια καταπληκτική δουλειά όλη τη χρονιά. Τελείωσαν τέταρτοι και είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα. Είμαι λίγες μέρες, αλλά αυτό που ξεχωρίζω είναι ένα πολύ καλό κλίμα. Οι σχέσεις των παικτών είναι καταπληκτικές και στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα πιστεύω ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, δουλεύει πολύ συγκεκριμένα και στοχευμένα. Για μένα ήταν ωραία εμπειρία να ζήσω την ομάδα σε ένα παιχνίδι, στο Ρέθυμνο. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, να δώσω ότι χρειαστεί για αυτά τα παιχνίδια των πλέι οφ”.

Ρωτήθηκε πως περιμένει να είναι η σειρά με την ΑΕΚ και απάντησε ότι “περιμένουμε πολύ δυνατά παιχνίδια, που θα πάνε στην επαφή, στη τακτική των προπονητών. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μου θα είναι δυνατή μέσα στο γήπεδο 40 λεπτά, πρώτα στο παιχνίδι στην έδρα μας. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Να προβλεφθεί το αποτέλεσμα είναι δύσκολο…”.

To Top