Τσιάρας: “Το πρωτάθλημα να ονομαστεί… Νίκος Γκάλης”!

Ο φόργουορντ του Άρη, Γιώργος Τσιάρας παραδέχθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ένιωσαν ευλογημένοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, το όνομα του οποίου κατά τη γνώμη του θα μπορούσε να δοθεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον “Αρένα”

Αρχικά, υπογράμμισε: “Σίγουρα, για όλους εμάς ήταν πολύ σημαντικό που βρεθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση , η οποία ήταν φαντασμαγορική και γενικά ήτα τιμή μας που παραβρεθήκαμε και τιμήσαμε τον Γκάλη.

Εννοείται πως το χαρήκαμε μες στα αποδυτήρια. Καθόμασταν και συζητούσαμε πόσο τυχεροί και ευλογημένοι ήμασταν που ζήσαμε αυτή την εκδήλωση. Ο αρχηγός μας το έβγαλε πιο έντονα, άλλοι το έβγαλαν λιγότερο, αλλά όλοι ήμασταν πολύ συγκινημένοι”.

Για τον θερμό εναγκαλισμό ανάμεσα σε Γκάλη και Γιαννάκη: “Ήταν πολύ ωραία και η στιγμή που αγκαλιάστηκε με τον κο Γιαννάκη, όταν και συγκινήθηκε όλο το γήπεδο και συγκινηθήκαμε και εμείς οι ίδιοι”.

Για το γεγονός πως η ΚΑΕ Άρης έχει σκοπό να διοργανώσει τουρνουά “Νίκος Γκάλης”: “Αδιαμφισβήτητα, ό,τι κι αν γίνει για τον Γκάλη, θα είναι καλό. Εγώ θα έλεγα να ονομαστεί και το πρωτάθλημα «Νίκος Γκάλης»! Γενικώς, ό,τι κι αν κάνουν, θα είναι πολύ καλό για τον Άρη, μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα”.

Για την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου: “Η προετοιμασία μας είναι για τα πλέι οφ, όπως μας λέει και ο προπονητής μας. Ετοιμαζόμαστε για εκείνα τα παιχνίδια, αλλά σίγουρα έχουμε το μυαλό μας και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Για το αν αναφέρεται λιγότερο στο ματς με τον Κολοσσό και δίνει περισσότερη βαρύτητα στα play off: “Δεν αναφέρομαι λιγότερο, ίσα ίσα. Σε αυτό έχουμε επικεντρωθεί, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα πάμε για την νίκη. Απλώς, κάναμε μια προετοιμασία για τα πλέϊ οφ διότι θα παίζουμε κάθε δύο μέρες παιχνίδι και θα είναι δύσκολα.

Για την πολυήμερη διακοπή στο πρωτάθλημα και τα επίσημα παιχνίδια: “Όταν παγώνει το πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου καλό για κανέναν. Δεν μπορεί να σταματάνε τα παιχνίδια για 20 μέρες και ένα μήνα. Στην Ισπανία η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, δεν σταμάτησαν και είχαν και δύσκολα παιχνίδια, πριν από το final 4. Πρέπει να το κοιτάξουν οι αρμόδιοι φορείς”.

Για τη φετινή παρουσία της ομάδας: “Σίγουρα, θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα αλλά δεν βλέπουμε πίσω. Κοιτάμε μπροστά, τα επόμενα παιχνίδια, να παίξουμε καλά στα play off και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, που ελπίζουμε να έχουμε και την υποστήριξή τους”.

To Top