Τσιμίκας: «Ηταν μια λαμπρή βραδιά»

Η Λίβερπουλ πέρασε στους «16» του Champions League, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των ομίλων, εξασφαλίζοντας και την πρωτιά του 2ου ομίλου, μετά τη χθεσινή νίκη με 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ανφιλντ». Ο Γιούργκεν Κλοπ έριξε από την αρχή στον αγώνα τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είχε θετική παρουσία και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους. 

«Ηταν μία λαμπρή βραδιά παιδιά», έγραψε στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Έλληνας διεθνής μπακ, ο οποίος είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του. Ο Κλοπ έχει δείξει πως εμπιστεύεται τον διεθνή άσο, δίνοντάς του μάλιστα φανέλα βασικού στο χθεσινό παιχνίδι.

Πρόκειται για το πέμπτο παιχνίδι από τα οκτώ που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Λίβερπουλ, που ξεκινά στο αρχικό σχήμα της ομάδας του. Μάλιστα, η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Έλληνας αμυντικός οδήγησε τον Γερμανό κόουτς να τον αγκαλιάσει θερμά μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με τον αγγλικό σύλλογο να ανεβάζει το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο Τσιμίκας είχε 40/48 εύστοχες πάσες, δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα του Μερσεϊσάιντ, ενώ μοίρασε τέσσερις πάσες που οδήγησαν σε τελική προσπάθεια στην εστία της ισπανικής ομάδας.

To Top