Τσιμίκας: Υποψήφιος για κορυφαίος στις ρεβάνς του Champions League

Ο Τσιμίκας είναι στους τέσσερις υποψηφίους για τον κορυφαίο παίκτη στις ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League μαζί με Αλμπιόλ, Μόντριτς και Στόουνς.

Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Μπενφίκα και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ. Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι και είχε μία μαγική βραδιά. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αριστερός μπακ ήταν ο δημιουργός των δύο εκ των τριών γκολ των ρεντς.

Στο 21ο λεπτό, εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Κονατέ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, αμέσως έσπευσε να αγκαλιάσει τον σκόρερ της Λίβερπουλ, φωνάζοντάς του “στο είπα, στο είπα”. Έφτιαξε και το τρίτο γκολ, όταν με αριστοτεχνικό τρόπο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα συστημένη στα πόδια του Φιρμίνο.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με την UEFA είναι μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για κορυφαίος παίκτης στις ρεβάνς των προημιτελικών μαζί με τους Ραούλ Αλμπιόλ (Βιγιαρεάλ), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης) και Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι). Ο διεθνής αριστερός μπακ διάγει περίοδος φόρμας, είναι σε σούπερ κατάσταση και ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές του.

To Top