«Τσιμπημένα» τα γκολ για Β’ Ολλανδίας

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχοιμαν!

Η Αλμέρε Σίτι είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν φέτος στη Β’ Ολλανδίας. Ξεκίνησε με τον πολύπειρο προπονητή Φερμπέικ και ανταγωνιστικό ρόστερ προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο. Δεν τα κατάφερε, ο Φερμπέικ έγινε… καπνός και πλέον στον πάγκο της κάθεται ο Άλεξ Παστόρ. Αρνητικό και το δικό του ξεκίνημα, με 3 ήττες σε ισάριθμα ματς, στα οποία η εστία της ομάδας παραβιάστηκε 10 φορές. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχει υποχωρήσει στην τελευταία θέση και να «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να ανακάμψει. Ψάχνει ένα ξέσπασμα, ιδιαίτερα στην έδρα της και μετά την επιστροφή των οπαδών της (κατά το 1/3) έπειτα από περίπου 2 μήνες.

Η Τέλσταρ έχει λίγο καλύτερη εικόνα, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και διεκδικεί την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου. Βέβαια θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες (διαβάστε στο Αλμέρε Σίτι – Τέλσταρ) και χωρίς τον προπονητή της, Αντρίς Γιόνκερ (και το μισό επιτελείο του), καθώς μπήκε σε καραντίνα.

➥ Αρκετά «τσιμπημένες» οι αποδόσεις σε Over και G/G για παιχνίδι της Β’ Ολλανδίας. Θα ρισκάρουμε στο Over 3,5 & G/G του 2.90.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top