ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσιντάρης στο PRESSARIS: «Το πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι μπορούσαμε! Φοβερές οι στιγμές που ζήσαμε σε Ρόδο και ‘Μακεδονία’»

Ένας από τους συντελεστές της φετινής, μεγάλης επιτυχίας της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη είναι ο Νίκος Τσιντάρης, ο οποίος φοράει την τελευταία εξαετία την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και μαζί με τους συμπαίκτες του οδήγησαν τον Άρη στην κορυφή της Ελλάδας.

Ο ίδιος μίλησε το PRESSARIS για τις στιγμές που ακολούθησαν της κατάκτησης του τροπαίου, το αν φοβήθηκαν μετά την ήττα της πρεμιέρας, αλλά και για την απίστευτη υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι φίλοι της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

«Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε τι είχε συμβεί…. Το μετέπειτα, όμως, είναι αυτό που σε προσγειώνει και σε κάνει να το συνειδητοποιήσεις», τόνισε αρχικά, ενώ ερωτηθείς για το αν το πίστευαν πριν μπουν στο αεροπλάνο για τη Ρόδο, είχε να πει:

«Η μισή ομάδα το πίστευε, η άλλη μισή όχι…. Εγώ προσωπικά το είχα δηλώσει πριν πάμε στο φάιναλ-φορ, καθώς ήξερα ότι η ομάδα είναι έτοιμη και δεμένη ψυχολογικά».

Πρόκειται για το παρθενικό πρωτάθλημα των «κίτρινων», αλλά και για το πρώτο που έρχεται στη Βόρεια Ελλάδα, μετά από μια 15ετία. Μάλιστα, οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν με το… αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο φάιναλ-φορ της Ρόδου, γνωρίζοντας την ήττα στην παράταση από το Μαρούσι.

«Ήταν μια γλυκιά ήττα…. Ίσως, μάλιστα, αν είχαμε κερδίσει, να χάναμε το πρωτάθλημα!», εμώ σε ερώτηση για το αν τους επηρέασε, υπογράμμισε: «Μας επηρέασε πάρα πολύ το γεγονός ότι χάσαμε μέσα από τα χέρια μας, μας απογοήτευσε για λίγο, αλλά, από την άλλη πλευρά, μας πεισμώσαμε πάρα πολύ…».

Τέλος, ο Νίκος Τσιντάρης σχολίασε και την υποδοχή στο αεροδρόμιο: «Ήταν φοβερές, μοναδικές οι στιγμές που ζήσαμε στο αεροδρόμιο. Τα παιδιά μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και τους ευχαριστούμε πολύ. Οπαδούς, όμως, είχαμε και καθ΄ όλη τη διάρκεια του τριημέρου στη Ρόδο», για να σταθεί στο ότι: «Ευχαριστούμε, επίσης, πολύ τους χορηγούς μας, που μας στήριξαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

To Top