Τσιντάρης: “Το αστέρι στο σήμα του Άρη αξίζει πολλά…”

Ο αθλητής της ομάδας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο του Άρη, Νίκος Τσιντάρης και ένας από τους ανθρώπους που συμμετέχουν ενεργά στην διοργάνωση του φάιναλ φορ που θα γίνει στο Παλέ μίλησε για την αξία του αστεριού που προστέθηκε στο σήματα της ομάδας…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον ζήλο του για τον αγώνα:

Το άγχος του να διοργανώσουμε κάτι καλό για την πόλη μας με αγχώνει. Ζητήσαμε να πάρουμε το Παλέ αλλά μας είπαν ότι δεν μπορούμε. Παρόλο που θέλουμε μόνο 3 προπονήσεις. Ο Άρης είναι ο κύριος οργανωτής. Από εμάς περνάν τα πάντα.

-Για το σήμα του ερασιτέχνη και το αστέρι:

Έχει βγει στην αφίσα και στην πρόσκληση. Βάση του πρωτοκόλλου έχει μέσα το RE. H πιστοποίηση έχει τις διαβαθμίσεις. Βάσει του πρωτοκόλλου. Τα αστέρια προσθέτουν και αναδεικνύουν τον οργανισμό. Σε διάφορα σπορ αυτά μετρούν παραπάνω από τίτλο. Γιατί το συγκεκριμένο αστέρι θα τροποποιηθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

-Τι μπορεί να περιμένει ο Άρης από αυτό:

Αυτό είναι το τετριμμένο. Το δια ταύτα είναι ότι γίνεται πρώτη φορά σε αθλητικό σύλλογο. Είμαστε ο πρώτος σύλλογος ΑμεΑ. Είναι η προστιθέμενη αξία. Οι τίτλοι έρχονται. Το τμήμα δουλεύει. Το θέμα είναι τι γίνεται από πίσω και πως κινείται η πυραμίδα. Είμαστε ανοιχτοί να δώσουμε ό,τι μπορούμε από την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας. Βάσει του πρωτοκόλλου δουλεύει το φάιναλ φορ. Χωρίς να βάζει κανείς τρικλοποδιά ο ένας στον άλλον.

-Για τα εισιτήρια:

Η είσοδος είναι δωρεάν. Σκεφτόμαστε να κάνουμε κάποια κλήρωση με λαχνό του ενός ευρώ. Έχουμε χορηγία από την MLS. Ελπίζουμε να μαζευτεί κόσμος.

-Για τον αν θα είναι ο Νίκος Γκάλης:

Ο Νίκος Γκάλης θα είναι στον τελικό τον οποίο θα δείξει και η ΕΡΤ.

To Top