Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: “Είναι η προπονήτριά μας στο διπλό και το νέο μέλος της οικογένειας”

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς επικράτησαν των Αριέλ Μπεάρ και Άνταμ Πάβλασεκ στον τελικό της Αμβέρσας και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο τους σε τουρνουά της ATP.

Με αφορμή τον πρώτο του τίτλο με τον αδερφό του, ο Τσιτσιπάς μίλησε στην Αλιζέ Λιμν, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην Πάουλα Μπαντόσα, η οποία ήταν η προπονήτριά τους.

“Δεν συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό ήταν μέχρι το ματς πόιντ. Τότε σκέφτηκα ότι ετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε έναν ΑΤΡ τίτλο με τον αδερφό μου! Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν ένα καλό σερβίς, το έκανα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Εκείνη η στιγμή ήταν με διαφορά η πιο έντονη, η πιο συγκινητική στην τενιστική μου καριέρα. Ξέρω πως ήταν ένα 250άρι και πως έχω κερδίσει μεγαλύτερα τουρνουά, όμως η σημασία του να πετυχαίνω κάτι τέτοιο με τον αδερφό μου, ενώ το είχα ονειρευτεί, ήταν κάτι πολύ έντονο που πάει πολύ ψηλά για μένα. Μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε μαζί και να φτιάξουμε τη δική μας στιγμή.

Ελπίζω πως θα έχουμε πολλές ακόμα στο μέλλον. Αναφέρομαι σε συμμετοχές σε Grand Slams, συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες… Τα τρόπαια ακούγονται κάτι τρελό για δυο παιδιά που μεγάλωσαν σε ένα προάστιο της Αθήνας. Όμως, το να παίζεις στα σλαμς είναι κάτι απίθανο. Υποθέτω τώρα μπορούμε να θέτουμε πιο μεγάλους στόχους. Να παίξουμε στη night session του US Open, μπροστά στο παριζιάνικο κοινό του Philippe Chatrier, στιγμές σαν κι αυτές μπορούν να κάνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα”

 

To Top