Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει λόγος να βιαστώ αφού δεν είμαι στο 100%»

Την προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στην καλύτερή του κατάσταση μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στον αγκώνα τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το ματς της Ελλάδας με την Πολωνία για το ATP Cup.

«Πραγματικά, νιώθω ανακούφιση που έχω τη δυνατότητα να αισθάνομαι φυσιολογικά μετά από χρόνια που υπέφερα. Οι ενοχλήσεις ήταν κάτι που περίμενα, δεν είναι κάτι σοβαρό. Προσπαθώ να το προφυλάξω. Χρησιμοποιώ μύες που δεν είχα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω πριν. Χρειάζεται χρόνος για να βρω τον ρυθμό και να φτάσω στο επίπεδο που θέλω», σχολίασε αρχικά ο 23χρονος.

Όσο για την απόφαση να μην αγωνιστεί στο μονό κόντρα στον Χουρκάζ, αλλά να ξεκινήσει την προσπάθειά του από το διπλό, σχολίασε: «Αν δεν έχω τη δυνατότητα να αποδώσω στο 100%, δεν υπάρχει λόγος να βιαστώ. Υπήρξε πολλή σκέψη γύρω από αυτό, με στενοχωρεί γιατί θέλω το καλύτερο για την ομάδα. Δεν παίζω ως μονάδα. Είναι μια ομαδική προσπάθεια, θα ήθελα πολύ να έχω βγει έξω και να παίξω το καλύτερο τένις που μπορώ, αλλά αποφάσισα να το πάρω πιο χαλαρά, ξεκινώντας από το διπλό».

To Top