Τσιτσιπάς: Εγχειρίστηκε και έστειλε μήνυμα – «Ανυπομονώ για την Αυστραλία!»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω Facebook, υποβλήθηκε σε επέμβαση για τον αγκώνα του και πλέον μετρά αντίστροφα για επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό, που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τα φετινά ΑΤΡ Finals μετά το πρώτο ματς απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου στην Ελβετία.

Μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου, ο Τσιτσιπάς έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από την κλινική, στην οποία νοσηλεύεται.

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα προτού γίνουν ευκολότερα, αλλά με κάθε δυσκολία έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία.

Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά μας για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες στη ζωή όπου απλώς βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον.

Επόμενη στάση, η προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία», έγραψε ο 23χρονος τενίστας στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε και με μία φωτογραφία από το κρεβάτι του «πόνου», όπως θα δείτε παρακάτω.

To Top