Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη της Ελλάδας για το United Cup κόντρα στη Χιλή

Η ελληνική αποστολή μπαίνει στη μάχη του United Cup στο Σίδνεϊ για τον δεύτερο όμιλο στον οποίο βρίσκονται επίσης ο Καναδάς και η Χιλή.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει πρώτους τους Λατίνους και πρώτη μάχη των δύο χωρών θα είναι αυτή της Μαρίας Σάκκαρη (Νο.8 των ATP Rankings) και της Ντανιέλα Σένγκουελ (Νο. 671) με την αναμέτρηση να γίνεται στις 01:30 (ώρα Ελλάδας).

Στο ίδιο court θα μπει στη μάχη ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.6) με τον Νίκολας Γιάρι (Νο.19) όχι πριν από τις 03:00. Σε περίπτωση που οι δύο χώρες πάρουν από μια μονομαχία, οι δύο ομάδες θα παίξουν σε ένα μεικτό διπλό με τους ίδιους τενίστες, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο ίδιο court αμέσως μετά τη μάχη του Τσιτσιπά. Τα παιχνίδια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο ERT Sports 2

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα του ομίλου της Ελλάδας, ο Καναδάς νίκησε τη Χιλή. Ο Οζέ-Αλιασίμ απουσίαζε από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ είναι αμφίβολος και γι’ αυτό κόντρα στην Ελλάδα. Στο United Cup οι όμιλοι είναι συνολικά έξι. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι έξι καλύτεροι πρώτοι και από τους δεύτερους οι καλύτεροι δύο.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων Ελλάδας – Χιλής:

01:30 United Cup Μαρία Σάκκαρη – Ντανιέλα Σένγκουελ / ERT Sports 2

όχι πριν από τις 03:00 United Cup Στέφανος Τσιτσιπάς – Νίκολας Γιάρι / ERT Sports 2

όχι πριν από τις 04:30 United Cup Τσιτσιπάς / Σάκκαρη – Σένγκουελ / Γιάρι (αν χρειαστεί), / ERT Sports 2

To Top