Τσιτσιπάς: «Λατρεύω να παίζω στο Παρίσι»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση από την νίκη του στο τουρνουά της Λιόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει στο Ρολάν Γκαρός, προετοιμασμένος καλύτερα από κάθε άλλη φορά σε ένα τουρνουά Grand Slam.

«Ένιωσα καλά από το παιχνίδι μου. Έχω χρησιμοποιήσει τα μοτίβα μου πολύ καλά. Έχω πιεσθεί πολύ με το σερβίς μου. Είμαι συνεπής στο γήπεδο, συνεπής με τη δύναμή μου και με τον τρόπο που επιτίθεμαι, αλλά και με τον τρόπο που διακινδυνεύω. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη προετοιμασία μου για ένα Grand Slam και τώρα όλη η προσοχή είναι την επόμενη εβδομάδα. Λατρεύω να παίζω στο Παρίσι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ελληνας πρωταθλητής, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Αναλόγως ικανοποιημένος, είναι και ο Πατρίκ Μουράτογλου, ο οποίος συχνά εμφανίζεται στο «κουτί» του Τσιτσιπά στα τουρνουά: «Εξελίσσεται πολύ καλά. Πάντα ήταν σε θέση να νικήσει τους καλύτερους παίκτες. Νίκησε τον Ράφα (σ.σ. Ναδάλ) στο χώμα πριν από αρκετά χρόνια. Νίκησε τον Ρότζερ (σ.σ. Φέντερερ) σε Grand Slam, νίκησε τον Νόβακ (σ.σ. Τζόκοβιτς) σε Masters 1000. Και νομίζω ότι γίνεται όλο και πιο συμπαγής. Χάνει όλο και λιγότερο. Έχει κερδίσει πολλή συνέπεια σε ό,τι σχετίζεται με το παιχνίδι του. Κάθε χρόνο με ρωτούν για το Roland Garros και απαντώ ότι το μόνο πράγμα που δεν γνωρίζουμε, είναι ποιόν θα νικήσει στον τελικό ο Ναδάλ. Για εφέτος, μπορώ να πω ότι ο Ράφα είναι το φαβορί, αλλά μερικοί τενίστες, μπορούν να τον νικήσουν».

To Top