Τσιτσιπάς: «Λείπει ο κόσμος, αλλά να συγκεντρωθούμε στο τένις»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη δύσκολη νίκη επί του Φίλιπ Κολσράιμπερ (6-3, 3-6, 6-3) στον πρώτο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Σχολιάζοντας ότι οι αγώνες γίνονται χωρίς κόσμο στις εξέδρες είπε: «Ο κόσμος σίγουρα λείπει και είναι κάτι που παίζει ρόλο καθώς δημιουργεί την ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν το έχουμε αλλά θα παίξουμε με τις συνθήκες που έχουμε, όχι μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες, πρέπει να το διαχειριστούμε και να συγκεντρωθούμε στο τένις μας και όλα έρχονται».

Όσο για το αν είναι έτοιμος μετά από μια μεγάλη σεζόν να πάει αρκετά μακριά στο τουρνουά; «Να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα δεν ξέρω, θα δούμε».

Τέλος, για την εμπειρία να μένει στο ολυμπιακό χωριό για πρώτη φορά είπε: «Είναι πολύ όμορφο που συνδέομαι με διάφορα σπορ και προσωπικότητες».

Έμαθε τον αντίπαλό του για τη συνέχεια του ολυμπιακού τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιαφόε στη μάχη για την πρόκριση στον τρίτο γύρο, με τους δύο να έχουν αναμετρηθεί ξανά στην πρεμιέρα του Wimbledon, όταν ο Αμερικανός είχε πάρει τη νίκη σοκάροντας των Τσιτσιπά.

Ο Τιαφόε προκρίθηκε επικρατώντας 6-3, 6-2 του Κορεάτη Κουόν Σουνγού.

To Top