Τσιτσιπάς: «Με κάνει να αγαπώ το τένις η Μπαντόσα, δεν φταίει αυτή για τις τελευταίες μου ήττες» (video)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για ακόμη μία φορά για την Πάουλα Μπαντόσα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Με αφορμή την παρουσία του στη Μαγιόρκα, ο Έλληνας πρωταθλητής παραχώρησε συνέντευξη στην «AS», τονίζοντας πως πως η νέα του σύντροφος είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, ενώ σημείωσε πως όταν τη βλέπει να παίζει του θυμίζει τον εαυτό του. Ακόμη, πρόσθεσε πως η σχέση τους δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τις τελευταίες του ήττες.

«Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή, λόγω του ενδιαφέροντος των Mέσων ενημέρωσης, με ό,τι συνεπάγεται, επειδή ο κόσμος σχολιάζει. Αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία, είναι. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστείς, αλλά τώρα είναι πολύ ωραίο να συνηθίσεις κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει ξαναγίνει. Είναι το σωστό άτομο.

Την θαυμάζω πολύ. Είναι η αγαπημένη μου παίκτρια. Την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όχι μόνο λόγω της εμφάνισής της. Όταν παίζει, βλέπω τον εαυτό μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που βλέπω να κάνει στο γήπεδο και θα έκανα και εγώ. Με εμπνέει, με κάνει να αγαπώ περισσότερο το τένις, με παρακινεί να γίνω καλύτερος.

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην κέρδισα πολλά παιχνίδια, αλλά δεν φταίει αυτή. Όταν είμαι στο court, είναι δική μου ευθύνη. Είναι ο πιο κατανοητός άνθρωπος με τον οποίο έχω πάει ποτέ. Θέλει το καλύτερο για μένα. Είμαι τόσο τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα, να τα κατακτήσουμε μαζί», ήταν τα λόγια του Τσιτσιπά.

To Top